Salvia Nutrition

V Magnoliji s ponosom predstavljamo enega od začetnikov francoske aromaterapije! Z več kot 35 let izkušenj v aromaterapiji je podjetje Salvia Nutrition razvilo učinkovite in ekskluzivne formule, ki temeljijo na tradiciji in znanosti. Izdelki z najvišjimi merili kakovosti enkratno dopolnjujejo Magnolijin skrbno izbrani asortiman.

O podjetju Salvia Nutrition

Salvia je majhno družinsko podjetje iz Francije. Ustanovil ga je Luc Grossin, aromaterapevt in naturopat, tradicijo pa danes nadaljuje njegov sin Paul Grossin. Luc Grossin je bil fasciniran nad močjo in energijo rastlin. Skozi leta dela s pacienti je razvil čiste, učinkovite formule, ki temeljijo na znanosti in tradiciji. Salvia ponuja ekskluzivna prehranska dopolnila na osnovi eteričnih olj, rastlinskih olj in rastlinskih izvlečkov.

Kdo je Luc Grossin

Luc Grossin je bil raziskovalec alternativnih metod diagnoze in zdravljenja, rastlin in energijske ravni človekovega telesa. Po srečanju s pionirjem francoske aromaterapije Pierrom Franchommejem leta 1980 se je usmeril v raziskovanje eteričnih olj in v sodelovanju s Pierrom razvijal preverjene formule. Leta 1988 je ustanovil svoj laboratorij in tako se je rodila Salvia.

Moč narave

Cilj Salvie je razvoj izdelkov, ki ohranijo čistost in terapevtske lastnosti rastlin. Sinergije presegajo učinkovitost posameznih eteričnih olj. Vse formule so čiste, koncentrirane in organske. Sestavine so izbrane na osnovi kvalitete, učinkovanja in znanstvenih raziskav. Nekatera eterična olja so redka in zelo dragocena, izbrali so jih zaradi izjemnih lastnosti.

Salvia je pionir v izdelavi oljnih kapsul z eteričnimi olji; gre za metodo, pri kateri so doze skrbno nadzorovane, olja pa zaščitena pred oksidacijo. Uporba teh kapsul je varna in enostavna.

Naravi in okolju prijazno

Vse formule so naravne, brez GSO, dodatkov in barvil. Embalaža se reciklira in ne vsebuje bisfenola A ali ftalatov. Salvia prisega na lokalno, okolju prijazno in obnovljivo.

Oljne kapsule

Salvia je pionir enkapsulacije eteričnih olj, ki je unikaten proces. Za ovoj uporabljajo želatino iz morskih alg. Za vegansko certificirane izdelke je želatina rastlinskega izvora.

Spletna stran podjetja: https://en.salvia-nutrition.com/

Nakup izdelkov: https://www.magnolija.si/trgovina/kategorija/salvia-nutrition/