Krema za telo, ki te bo navdušila!

Če si to poletje uživala na morju, pohajkovala po hribih ali se podala na ogled večjih mest – eno je gotovo, tvoja koža po poletju potrebuje obnovo! Krema za telo, ki sem jo izdelala, je odlična rešitev za suho kožo, ki je poškodovana zaradi sončnih žarkov. Tvoji koži bo povrnila elastičnost in jo vidno navlažila!

Nadaljuj z branjem

Bergamotka, opojni vonj Kalabrije

Kot aromaterapevtki in parfumerki se mi zdi ključno, da spoznam rastline, iz katerih so pridobljena eterična olja. Nekatere rastejo v moji okolici, da bi spoznala druge, pa se mi zdi prav dober izgovor za potovanje. Tokrat sem se odpravila v Kalabrijo, ki slovi kot domovina bergamotke!

Kalabrija ponuja čudovito aromatično razvajanje! Sadež v sredini je bergamotka.
Nadaljuj z branjem

Zeliščni snopki za vsakodnevno sprostitev

Masaža z zeliščnimi snopki je moja najljubša masaža! Prijeten aromatičen vonj in toplota snopkov še poudarita sproščujoče učinke masaže. Nad masažnimi snopki sem navdušila tudi svoje otroke – včasih jim snopek pogrejem samo, da se malo pocrkljamo … O tem, kako izdelamo in uporabimo masažne snopke sem povprašala Polono Kršmanc Šiško, ki v Magnoliji skrbi za znanje iz različnih masažnih tehnik.

Uporaba zeliščnih snopkov je čudovita aromatična izkušnja!
Nadaljuj z branjem

Ali moram ob prehodu v zimo spremeniti nego kože?

Vstopamo v tisti del leta, ko se svet okoli nas obarva v nešteto čudovitih toplih barv in ko zadiši po cimetu, klinčkih in rumu. Iz zadnjega dela omare sem že privlekla plašč in zimske čevlje, tako da sem pripravljena na muhasto vreme. Kako pa se je na vremenske spremembe odzvala moja koža?

Piše: Pia Berglez, dipl. kozmetologinja

 

Nadaljuj z branjem

Recept: Prestižno obrazno olje Bakuchiol

O delovanju in lastnostih čudovite sestavine bakuchiol je Pia obsežno govorila v prejšnjem blogu. V tem blogu pa želim z vami podeliti recept za obrazno olje s potentnim antioksidativnim in pomlajevalnim delovanjem.

Prestižno obrazno olje Bakuchiol bo prijetno presenetil tudi tiste z najvišjimi zahtevami po učinkovitih kozmetičnih izdelkih.

 

Nadaljuj z branjem