Z izdelavo lastnih parfumov in uporabo eteričnih olj se mi je odprl popolnoma nov svet

Parfumi me že od nekdaj privlačijo in burijo domišljijo. Vedno sem si želela tudi praktično spoznati  metode njihovega ustvarjanja, vendar vse dokler nisem odkrila Magnolijinih delavnic, je bilo to zame preveč oddaljeno in  nedosegljivo. Najbolj mi je všeč, da so Magnolijine delavnice strokovne, dobro strukturirane in vedno razpolagamo z najboljšimi materiali. Nina je strokovna in hkrati topla oseba, ki je z vsem srcem pri stvari in učinkovito vodi skozi proces ustvarjanja in izdelave in je vedno na razpolago za dodatna vprašanja, tudi po delavnici.:) Z izdelavo lastnih parfumov in uporabo eteričnih olj se mi je odprl popolnoma nov svet, kjer se raziskovanje, odkrivanje novih možnosti, čudenja in navdušenja ter Lepote nikoli ne konča in kjer je za ustvarjalnost samo nebo meja.:)

Katarina

Razmišljam o lastni organski kozmetični liniji!

Začela sem s tečajem naravne aromakozmetike, nadaljevala s  tečajem formulacije naravne kozmetike, se udeležila delavnic destilacija, rastlinski izvlečki…vse Magnolija:). Vedno bolj sem bila navdušena in sem začela uporabljati vse več izdelkov domače izdelave. Sedaj razmišljam celo o lastni organski kozmetični liniji! Sicer sem farmacevtka, ampak me je o naravni kozmetiki največ naučila Nina. In seveda navdušila … Tako da Nina hvala za vse predano znanje in srečno  še naprej💟😉.

Darja

Nad izdelavo naravne kozmetike sem navdušila tudi svoji deklici

Od nekdaj sem zagovornik naravnega, sploh zdaj, ko imam tudi sama družinico. Tako se je pričelo tudi z eteričnimi olji. Nisem želela na malčicah preizkušati njihove moči. Našla sem Magnolijo in se udeležila delavnice. Navdušenje nad izvedbo delavnice, kvaliteto informacij in sploh vsem je bilo neizmerno.Nato sem ugotovila, da Magnolija – Nina nudi še druge delavnice, ki so me zanimale (kako izdelati šampon, kreme …). Bila sem razsvetljena. 😉 Najbolje od vsega je, da zdaj vem, kako pravilno izdelati losjon, kremo oziroma če iščem kak izdelek, vem, kateri ni pravi zame. Krasno je tudi to, da lahko večino izdelkov, ki jih potrebujem za svoje ustvarjanje, naročim kar prek spletne strani Magnolija. Nad izdelavo naravne kozmetike sem navdušila tudi svoji deklici. Vesela sem, da imam kar nekaj znanja, ki jima ga lahko prenesem. Zahvala za to pa gre Nini in njenim sodelavcem. Se vidimo zopet, kmalu!

Anita