Loading..

Izdelek je v košarici.Pričaraj si cvetoči vrt!

.

Vtisi z delavnic

Delavnica mi je bila res super, v zadnjem času sem se jih udeležila kar nekaj, pa je bila ta najboljša, ker nas je bilo malo, smo imele tako ‘luštno’ vzdušje, tako da smo tudi ena od druge nekaj izvedele, informacije so bile pa res izčrpne, pa super je, ker smo dejansko delale izdelke (včasih na teh delavnicah tudi samo gledaš, kako en nekaj dela, potem pa za domov dobiš vzorec). Pa še izdelki so super, uporabljam vse.

Mateja

Aromaterapija za ženske

Pri Nini sem obiskala že dve delavnici in vsekakor bom v kratkem še kakšno! Pridobila sem veliko znanja in uporabnih informacij, najbolj pa sem bila navdušena nad izdelki, ki smo jih naredili na delavnici :) Doma jih že z veseljem uporabljam in preizkušam svoje mešanice. Obisk Nininih delavnic priporočam vsem, ki vas aromaterapija zanima - ne bo vam žal!

Inka

delavnici Aromaterapija in izdelava naravne kozmet

Pohvalim vašo delavnico. Ogromno ste povedala in to zares uporabno in strokovno. Znanje bom s pridom uporabila.

Marjeta

delavnica Aromaterapija in izdelava naravne kozmet

Hvala za lepe trenutke na sobotni delavnici!

Lucija

delavnica Aromaterapija in izdelava naravne kozmet

"Slika življenja" z eteričnimi olji postane jasnejša in barve postanejo intenzivnejše.

Nataša

Aromaterapija za ženske

Še doma sem se smejala in vonjala moje dišavice, čudovita sproščena malo nagajiva skupinica smo bili in jaz sem zvedela veliko novega, in čudovit sobotni dan je bil. Želim ti , da bi imela vedno toliko volje in energije in en sončen cvetni objemček.

Agi

Aromaterapija in izdelava naravne kozmetike

Priznati moram, da me je ta delavnica resnično navdušila za vse dišave in dišavice okoli nas. Zanimanje se veča tudi pri sodelavkah, tako kot sem predvidevala. Povezava teorije in prakse je potrebna na vseh področjih in tako je tudi v aromaterapiji. Dobili smo oboje. Najpomembnejše stvari z zavedanjem, da je potrebno biti previden pri uporabi posameznih eteričnih olj, kot tudi posebej zanimiv praktičen del. Vsak posameznik si naredi mešanice po lastnem izboru in potrebi. Imeli smo priložnost duhanja široke palete eteričnih olj, ki te odpeljejo in pripeljejo nazaj k naravi in čudovitemu svetu okoli nas. Priporočam in verjamem, da se boste navdušili tudi vi.

Albina

delavnica Aromaterapija za ženske

Na delavnici 9.3. sem preživela res prijetne večerne urice, hkrati pa sem se tudi kar precej naučila o aromah. Glavni problem, ki se mi pojavlja po delavnici, pa je ta da mi vsa umetna mila, mehčalci, deodoranti sedaj prav umetno smrdijo. Tako sedaj najraje uporabljam svojo na delavnici narejeno kopalno sol in pa svoj parfum, kupila pa sem tudi nekaj prvih pravih eteričnih olj, ki jih sedaj sama mešam.

Brigita

aromaterapija in izdelava naravne kozmetike

Rada bi se ti še enkrat zahvalila za čudovito soboto! Mene je aromaterapija čisto prevzela. V knjižnici sem si sposodila vse, kar z besedo omeni eterična olja. In berem in berem. Ob tem pa seveda vonjam in mešam. Cela hiša nam doma že diši. Pa saj se noben ne pritožuje. Za velikonočna darila sem mojim bližnjim podarila SOS stekleničke, kamor sem jim namešala EO, ki verjamem, da bodo v njih prebudila, kar jih drži nazaj in jim pomagala k boljšemu življenju. In mojega partnerja kar razganja (sem mu primešala malo afrodizičnih olj). Se moram drugič zavedati tudi posledic ;)

Anja

Aromaterapija za ženske

Kopel je odlično opravila svojo poslanstvo :) Vaša delavnica pa me je tudi popolnoma prevzela in navdušila za aromaterapijo! V knjižnici brskam za knjigami o aromaterapiji in poskušam izvedeti čim več...in vedno bolj "padam not"...

Melita

Kopel: dišeše soli, peneče kroglice

Hvala vam za vse. Zelo sem uživala na delavnici in se veliko novega naučila. Izdelki so super!

Jasmina

Izdelava mineralnih ličil

Mož je bil nad izdelki navdušen, tako da je kar takoj naročil dva deodoranta v spreju, kremo za obraz, ustnice in roke, ostale stvari pa si bo sposodil pri meni. Meni je zelo všeč deodorant iz gline. Se že veselim naslednje delavnice!

Nevenka

Naravna aromakozmetika

Po dolgem času še enkrat hvala za res super delavnico, poleg novega znanja sem prejela še obilo pozitivne energije ;D

Ines

Aromaterapija za ženske

Zdaj vem, zakaj so včasih preganjali čarovnice! :)

Laura

delavnica na Artishu

Sedim v pisarni in se ubadam z zapletenimi poslovnimi izzivi. Pogledam skozi okno, kjer me pozdravi sivo in močno deževno vreme. Pomislim na kavo, potem pa zagledam stekleničko, ki jo nosim s seboj že od petka ( ko sem bila na delavnici aromaterapije). Odprem pokrovček in povonjam: nosnici mi napolni vonj sonca in svobode, neham se smiliti sama sebi in nasmeh prežene slabo voljo. Spomnim se na neverjetno energijo Nine in njenega studia, na čudoviti svet vonjev in nežno mazljivost bazičnih olj. Našla sem novo "sidro" za lažje premagovanje izzivov. Za povrh vsega pa še opojno dišim!

Polona

Aromaterapija in naravna kozmetika

Hvala lepa za prisrčno, poučno delavnico. Res je bilo super. Izvedela sem kar nekaj novih stvari, ki sem jih že začela uporabljat. In delujejo ;) Ampak za takšnele stvari moraš imet pa res nos in res upoštevat pravilo "po kapljicah."

Tadeja

Aromaterapija in naravna kozmetika

Hvala ti za res suuuper delavnico! Tole mešanje kremic in duhanje oljčkov me je čisto zasvojilo :)

Melita

Naravna aromakozmetika

Čisto sem se zasvojila z eteričnimi olji in komaj čakam, da začnem z izdelavo lastnih izdelkov. Omara v kopalnici je takoj drugi dan doživela hudo "spomladansko čiščenje". Saj veš, če ne vržeš nič starega stran ni prostora za kaj novega.

Mojca

Aromaterapija in naravna kozmetika

Zahvaljujem se vam za včerajšnjo izvedbo delavnice v Vita centru v Naklem. Vesela sem, da sva se s hčerko seznanili z eteričnimi dišavami, posebej močno izkušnjo pa sem, kot ste videli, doživela ob “srečanju z borom”. Skratka, bilo je zanimivo in zabavno. Hotela sem vam sporočiti predvsem to, da sem opazila, kako ste uživali ob izvedbi same delavnice. Ves čas sta vas spremljala smeh in veselje, zato vam želim še naprej vse dobro pri udejanjanju vsega kar radi počnete z olji in vam zato vsekakor želim veliko “magnolijevega” uspeha ter srečno v 2012.

Darja

Spoznaj se z aromaterapijo in izdelaj dišečo sol