Ideja za spletno trgovino se je porodila na moji prvi delavnici aromaterapije. Svojim udeleženkam sem želela ponuditi najkvalitetnejša eterična olja in jim obenem olajšati iskanje sestavin. Raziskovanje in testiranje je trajalo dobri dve leti in se nikoli ne konča. Vse sestavine so izbrane po najvišjih kriterijih in preizkušene v lastni kozmetiki, na lastni koži.

Če želiš izdelati vrhunski izdelek za nego kože, potrebuješ najboljše sestavine, in če želiš zares okusiti moč aromaterapije, si privošči 100 % čista in ekološka eterična olja! - Nina

vse za aromaterapijo in naravno kozmetiko

kaj te čaka?

preprost nakup in plačilo

Postopek nakupa je zares enostaven! Plačaš lahko po predračunu na TRR, s plačilnimi karticami Visa/Mastercard, preko Paypala ali po povzetju.

zakaj florihana?

V iskanju kvalitetnih eteričnih olj sem v aromaterapevtski trgovini v Zagrebu naletela ne eterična olja Florihana. Takoj mi je bilo jasno, da so to eterična olja, ki jih želim predstaviti Sloveniji. Nadvse ponosna sem, da mi je uspelo! Eterična olja Florihana so 100 % avtentična, 100 % naravna in 100 % čista. Za vsa eterična olja so na voljo analize in certifikati. Dišijo omamno. Nič čudnega, da so očarali kopico ljubiteljev aromaterapije, tako v svetu kot pri nas!

Preberi blog o obisku destilarne

Več o Florihani

Poglej si video

Video lahko vidite po sprejemu piškotkov s strani YouTube.

Zasebnost in pogoji Google

več informacij poišči v blogu