Izdelava trdih mil po hladnem postopku

TRAJANJE: 17:00-21:00

KRAJ: Magnolija, Stoženska 11, Ljubljana

VODITELJICA: Mateja Podkrajšek

ZAHTEVNOST: za začetnike

CENA: 60 €

Ni dogodkov

Odkrij skrivnosti izdelave mil!

Matejina milna delavnica je v Magnoliji že tradicionalna, saj jo izvajamo že dobrih pet let. Mateja je kreatorka blagovne znamke naravne kozmetike, v kateri ponuja paleto dišečih in kvalitetnih mil. Skrivnosti izdelave mil bo brez zadržkov delila s teboj!

Delavnica je zate, če:

 • Ne maraš kupljenih mil in bi rada naredila čisto svojega, iz naravnih sestavin.
 • Že izdeluješ mila in razmišljaš o lastni blagovni znamki.
 • Si kreativna in iščeš nove ideje za darila.

Vsebina delavnice:

 • Kako nastane milo?
 • Kakšna je osnovna oprema za izdelavo mila, katere surovine potrebujemo in kje jih kupiti?
 • Olja in masla v milu, njihova sestava in uporaba
 • Kako uporabiti eterična olja za terapevtsko, dišeče in varno milo? 
 • Dodatki v milu – gline, izvlečki začimb in zelišč, naravno barvanje mil, dodatki za nego, vlaženje in piling
 • Kako izdelati lastno recepturo za milo?
 • Različni recepti in namigi za izdelavo mila
 • Registracija mila za prodajo

Izdelala boš:

 • Sivkino milo s karitejevim maslom za obraz
 • Rožmarinovo piling milo z ovsenimi kozmiči in zeleno glino za tuširanje

 

Cena: 60 € (vključuje DDV)

Cena vključuje:

 • obsežno in natančno gradivo
 • dve mili
 • popust pri nakupu sestavin
 • aromatično čajanko

BONUS: brezplačno članstvo v zaprti FB skupini

imaš vprašanje? piši mi!

Zaradi lažje organizacije in optimalne izvedbe delavnic smo se odločili, da uvedemo nov sistem prijav na delavnice. Prijaviš se s klikom na gumb PRIJAVI ME, ki te preusmeri k nakupu v spletni trgovini. Prijava je veljavna ob nakazilu zneska za delavnico, mesto pa bomo zadržali za 3 dni po prejemu naročila. Odpoved udeležbe je možna do 7 dni pred začetkom delavnice oz. tečaja. Za odpovedi zaračunavamo administrativne stroške v višini 10% cene. Več o tem preberi v splošnih pogojih.

Če se želiš prijaviti na več delavnic hkrati, mi prosim piši, da se dogovorimo za način plačila. Prav tako me kontaktiraj, če nisi prepričana, ali se boš delavnice uspela udeležiti, pa bi mesto rada samo rezervirala.

Ni dogodkov

mnenja

Alenka: “Delavnica je bila zelo zanimiva, Mateja jo je vodila odlično in bilo je očitno, da res uživa v tem kar počne. Krasno sodelavko imaš!”

Martina: “Današnja delavnica o milih je bila super. Mateja me je s svojim znanjem in preprostostjo očarala. Res smo se veliko naučile, zato hvala.”

Bojana: “Zivjo, delavnica za mila je bila super, sem cisto navdusena in komaj cakam da naredim prvo milo :), super je bilo!”

Beti: “Hvala za recept in sploh za vsa napotila v svet mil. Delavnica je bila zanimiva in kljub temu, da sem bila zelo utrujena (naporno obdobje v sluzbi), sem bila ob koncu delavnice dejansko spocita.”
 
Barbara: “Mateja, moram pohvaliti tvojo delavnico in tvoje znanje. Sem čisto navdušena in že nabiram sestavine in pripomočke za izdelavo mil.”
 
Bernarda: “Hvala ti šeenkrat za super delavnico. Dobila sem vse informacije, ki so me še “matrale”. Tako, da sem včeraj že ustvarjala “po novem” 🙂 Skratka, jaz sem več kot zadovoljna z delavnico.”
 
Lučka: “Najprej bi se še enkrat lepo zahvalila za čudovito delavnico, ki je bila res poučna, mislim, da smo izvedele zelo veliko in še več, kar nas je zanimalo 🙂 Toliko informacij sem dobila tistega dne, da bom morala pred prvo izdelavo mil še malo ponoviti in pregledati prejete napotke. Super je tudi skripta, ki zajema vse, kar je potrebno za izdelavo. Za to in hkrati za napisane mešanice eteričnih olj sem ti zelo hvaležna!”
 
Stanka: “Hvala lepa za tvoj trud pri izvedbi delavnice. Mnogo koristnega sem izvedela, pa tudi tistih drobnih “skrivnosti”, pri končnem izdelku mila. Macerat iz materine dušice mi je bil nadvse zanimiv. Niti slučajno se ne bi spomnila, da tudi to rastlinico lahko namakam v olju in jo koristno porabim, pa raste skoraj na vsakem travniku. Sama sem jo do sedaj nabirala samo za čajno mešanico. Sama sem že poskusila izdelati milo po hladnem postopku, na tej delavnici pa sem dobila toliko idej…. “
 

Jasna: “Hvala za prijetno delavnico, meni je izpolnila pričakovanja, podarila veliko uporabnega znanja in podatkov. Najlepša hvala za trud ter super recepture. Za kakšen nasvet vas bom v bodoče gotovo še prosila.”

Meta: “Me veseli, da so mila uspela. Zgledajo vsekakor odlično. Sem bila (in sem še zmeraj) navdušena nad delavnico in tvojim znanjem, ki si mi ga z veseljem prenesla.”

Polona: “Delavnico si zelo dobro izpeljala-mi je bilo res zelo všeč ;). Tudi moja prijateljica je bila zelo zadovoljna-je bila že na dveh delavnicah in je rekla, da se lahko obe dve skrijejo proti tvoji ;), kajti podala si res tudi tiste pomembne informacije, ki jih na drugih informacijah na žalost ne dobiš.”

Na delavnici uporabljamo kvalitetna rastlinska olja in masla, naravne dodatke in dišeče mešanice ekoloških eteričnih olj. Sestavine lahko kupiš že na delavnici ali preko spletne trgovine. Seveda s popustom za naše udeleženke!

pokukaj v trgovino