Aroma meditacija

TERMIN: 18:00-19:00

KRAJ: Magnolija, Stoženska 11, Ljubljana

VODITELJICA: Maja Križnar – MičnaCvetlična

ZAHTEVNOST: začetniki

CENA: 15 €

Ni dogodkov

V Magnoliji pričenjamo z mesečnimi meditacijami z eteričnimi olji!

Maja Križnar, avtorica in certificirana vaditeljica meditacije, se je na Magnolijinem Tečaju aromaterapije in aromaprakse ter seminarju Eterična olja in čakre navdušila nad eteričnimi olji in jih na svojstven način vključila v svoje meditacije. Vsako mesečno srečanje bo posvečeno drugemu eteričnemu olju in njegovemu delovanju. Eterični olji meseca februarja sta ilang ilang in absolut jasmina – vonja zaljubljencev, ki prebujata žensko energijo.

Aroma meditacija je zate, če:

  • Iščeš odklop po napornem dnevu.
  • Te zanima, kako v meditacijo vključiti eterična olja.
  • Te zanimajo meditacija, osebna rast in delo na sebi.

KAJ JE MEDITACIJA ?

Meditacija je globoko popotovanje vase, katerega namen je doseganje ravnovesja na vseh področjih življenja.

Če povem še malo bolj strokovno, je meditacija tehnika doseganja višjega stanja zavesti. Gre za umiritev in sprostitev uma z namenom, da dosežemo stik s seboj. To je notranje stanje mirnosti in tišine, v kateri smo sposobni sprejeti dogodke ter situacije točno take, kot so. Meditacija nam pomaga dosegati jasnost na področjih, kjer prevladujeta zaskrbljenost in stres. Z redno meditacijo in vztrajnostjo se lahko osvobodimo preteklih vzorcev ter navad, ki nas omejujejo, da dosežemo širši pogled na stvari, ki se nam dogajajo v vsakdanjem življenju. Naše reakcije so ob tem mirnejše in mehkejše. Vedno bolj se zavedamo svojega telesa in smo mu zato sposobni bolje prisluhniti. Pomaga pri dvigovanju samozavesti in lastne vrednosti ter povečuje sprejemanje sebe in drugih točno takih, kot smo.

AROMATERAPIJA V MEDITACIJI

  • Z uporabo eteričnih olj v meditaciji hitreje dosežemo globoko meditativno stanje, saj eterična olja delujejo na vseh nivojih telesa (fizično, čustveno, energijsko telo). Umiritev in sprostitev uma sta hitrejša, boljša in tudi bolj globoka.

  • Pozornost je usmerjena na vonjanje eteričnih olj, kar pomeni, da smo usmerjeni na dih, ki pa je seveda ključni element v meditaciji.

  • Posamezna eterična olja imajo različne učinke delovanja, zato še posebej podprejo razreševanje določenega osebnega izziva.

  • Dosežemo bolj čarobno in sproščujoče ozračje, še posebej v jesenskem in zimskem času, ki kar kliče po umiku v čarobne globine vonja.

  • Uporaba eteričnih olj v meditaciji je najboljši trenutek, ko eterično olje lahko doživljamo popolnoma subjektivno.

Cena posamezne meditacije: 15 €

Cena vključuje: vodeno meditacijo, 2 ml stekleničko eteričnega olja meseca (10 % koncentracija), ekološki čaj.

Vodi: Maja Križnar

Število udeležencev: največ 8

imaš vprašanje? piši mi!

Zaradi lažje organizacije in optimalne izvedbe delavnic smo se odločili, da uvedemo nov sistem prijav na delavnice. Prijaviš se s klikom na gumb PRIJAVI ME, ki te preusmeri k nakupu v spletni trgovini. Prijava je veljavna ob nakazilu zneska za delavnico, mesto pa bomo zadržali za 3 dni po prejemu naročila. Odpoved udeležbe je možna do 7 dni pred začetkom delavnice oz. tečaja. Za odpovedi zaračunavamo administrativne stroške v višini 10% cene. Več o tem preberi v splošnih pogojih.

Če se želiš prijaviti na več delavnic hkrati, mi prosim piši, da se dogovorimo za način plačila. Prav tako me kontaktiraj, če nisi prepričana, ali se boš delavnice uspela udeležiti, pa bi mesto rada samo rezervirala.

Ni dogodkov