Program za društva in podjetja

Delavnice vključujejo predavanje in praktično izdelavo. Po želji lahko izvedemo samo predavanje. Delavnice so namenjene skupinam do 15 oseb, zaradi priprave materialov so potrebne predhodne prijave. Število udeležencev za predavanje ni omejeno.

Predstavljam štiri delavnice z različnih področij. Posamezna delavnica traja 90 minut, kot predavanje pa 75 minut (po dogovoru). Delavnico lahko izvedemo v naših prostorih v Ljubljani ali v prostorih vašega podjetja.

IZDELAJ SVOJO KOZMETIKO!

Ste vedeli, da lahko samo z nekaj sestavinami izdelamo svojo kremo, šampon ali tonik? Na delavnici bomo predstavili osnovne sestavine naravne kozmetike in podali recepte za deset izdelkov, ki jih lahko izdelate doma. Vsak udeleženec izdela svoj piling za obraz.

ETERIČNA OLJA ZA VSAK ŽEP

Eterična olja so zares vsestranska in če jih imate v svoji apotekarni samo pet, lahko z njimi ublažite cel spekter tegob: od glavobolov, prehladov, bolečin v mišicah do nespečnosti, pomanjkanja koncentracije in tesnobnosti. Vsak udeleženec izdela svoj inhalator.

ČAROBNE KOLONJSKE VODICE IN PARFUMI

Vonj nas popelje v deželo čustev in spominov, zato ima parfum močno delovanje na našo psiho – posebej, če ga izdelamo iz naravnih eteričnih olj in absolutov. Spoznajte fascinantno zgodovino parfumov, izurite čut voha in izdelajte svojo kolonjsko vodico!

DIŠEČA NEBESA: DARILA IZ NARAVE

Nič ni lepšega, kot podariti darilo, ki si ga izdelal sam. Če je povrhu tega še naravno in dišeče, bo presenečenje popolno! Na delavnici boste deležni preprostih idej in receptov za dišeča darila. Vsak udeleženec izdela mešanico kadil ali pisano kopalno sol, prinesete pa lahko tudi čestitke in jih odišavite.

Kontaktirajte me in posredujte svoje želje, z veseljem pripravim ponudbo posebej za vas.

E-naslov: nina@magnolija.si, telefon 01 8971 041

Pošljite povpraševanje