Spa@doma: Luksuzno valentinovo razvajanje

TRAJANJE: 120 minut

KRAJ: online (v živo preko zoom-a)

VODITELJICA: Nina Medved

ZATEVNOST: za začetnike

CENA: 55 € (Valentinova cena), 75 € (redna cena)

Ni dogodkov

Nekaj velja:  najprej moramo imeti radi sebe! Postavi sebe na prvo mesto in si privošči luksuzno valentinovo razvajanje! Namig: to doživetje je lahko čudovito darilo!

Zakaj te e-delavnice preprosto ne smeš zamuditi?

 • Naučila se boš izdelovati enostavne izdelke za nego obraza in telesa, brez da bi za sestavine porabila celo premoženje.
 • Spoznala boš učinkovite lepotne rituale, ki ti ne bodo vzeli več kot 10 minut dnevno.
 • Komercialne izdelke boš zamenjala z naravnimi, čisto svojimi, ki ne bodo obremenjevali okolja.
 • Tvoja koža bo sijoča, počutila se boš sproščeno, samozavestno in v harmoniji.
 • Razvajala boš svojo Dušo in telo.
 • Prejela boš čudovit paketek, ki te bo peljal skozi luksuzni ritual.

Kaj prejmeš?

 • 120-minutno interaktivno e-delavnico v živo
 • Izdelavo pripravkov na licu mesta
 • Skrbno pripravljen darilni paket SPA@DOMA za luksuzni lepotni ritual (bela glina 100 g, hidrolat nerolija 50 ml, sezamovo olje 50 ml, CO2 šipkovih plodov, eterično olje bergamotke 2 ml, mešanica zelišč za lepotni čaj in obrazno parno kopel, vzorček naravne dišave Makosh Equilibrium, 3 x embalaža)
 • Q&A: odgovarjanje na vaša vprašanja

Bonusi:

 • E-knjiga z več kot 30 recepti, ki so pripravljeni ekskluzivno za to delavnico
 • 15 % popust pri nakupu sestavin v spletni trgovini

Delavnico bomo snemali, tako da si posnetek lahko ponovno pogledaš. Prav tako ti je na voljo, če se delavnice ne moreš udeležiti ob predpisanem terminu.

Vsebina delavnice:

 • Zakaj je pomembno, da uporabljamo naravno kozmetiko?
 • Vsakdanji lepotni rituali za celostni pristop k negi kože: masaža obraza, samomasaža telesa, ščetkanje, oljenje, lepotni čaji in napitki …
 • Pet korakov do lepe kože, ki jih mora poznati vsaka ženska.
 • Pregled osnovnih sestavin v naravni kozmetiki. 
 • Kako sestavine izberemo glede na tip kože.
 • Recepti in navodila za izdelavo preprostih izdelkov za domači spa: – OBRAZ: obrazna kopel, piling, maska, tonik, olje za obraz, olje za čiščenje obraza, – TELO: piling, anticelutitno masažno olje, obloga za telo, kopel za noge, kopel za telo, olje za nego telesa, – LASJE: obloga za lase, olje in tonik za nego las
 • Higiena in shranjevanje naravnih pripravkov.
 • Izdelava pripravkov na licu mesta in razvajanje.

Ni dogodkov

E-delavnico vodi Nina Medved, aromaterapevtka, parfumeristka in formulatorka naravne kozmetike.

Po večletni bitki z aknami v odraslosti se je Nina odločila, da konvencionalno kozmetiko popolnoma nadomesti z naravno in se nauči izdelati kozmetiko zase. Ob tem je spoznala, kako pomembno je, da k negi kože, posebej problematične, pristopamo celostno.

Ob uporabi naravnih izdelkov in sledenju preprostim dnevnim ritualom, ki vsebujejo tako nego kože kot nego Duše, je Nina bistveno izboljšala izgled kože – pa tudi svoje počutje.

To izkušnjo in znanje, pridobljeno skozi deset let izobraževanj, bo Nina podelila na tej e-delavnici, ki jo je obiskalo več kot dvesto udeleženk!

V teh časih je še posebej pomembno, da si ženske med seboj delimo znanje in izkušnje, da se podpremo in si vzamemo čas zase. Kajti če bomo zadovoljne me, bodo zadovoljni vsi okrog nas.” – Nina

KAKO JE BILA E-DELAVNICA VŠEČ NAŠIM PRVIM UDELEŽENKAM?

“Najbolj cenim preizkušene, uporabne recepture. Zaupam tvojemu znanju, izkušnjam, nasvetom in res odličnim receptom!”

“Super mi je, ker opiše dnevne in tedenske rituale, ki jih velikokrat nismo vajene in nas popelje v pravo smer k skrbi zase.”

“Celotna e-delavnica, knjiga in e-sporočila so odlična. Več stvari je čudovitih. Sploh vse Ninino znanje, njena odprtost in prijaznost. Zelo mi je všeč način, da se lahko delavnice udeležim od doma, oz. si posnetek ogledam z zamikom, ob uri, ki mi ustreza. Vse prejeto znanje je neprecenljivo. In ko bo spet kakšna taka delavnica, se je zagotovo udeležim.”

“Všeč so mi bili koristni nasveti na predavanju, recepti, seznam eteričnih olj, rastlinskih olj za za vsak tip kože, kupon za popust.”

“Celotna e-delavnica mi je bila zelo všeč. Mi je veselje vas gledati, kako to pocnete z veseljem, zavzetostjo in dobrosrcnostjo.”

“Zanimivo predavanje. Kljub temu da imam nekaj znanja, sem vseeno slišala za določene nove stvari. Drugače pa sem znanje obnovila. Zelo mi je všeč, ker si poslala e-knjigo z recepti, in seznam tipov kože mi bo prisel zelo prav. Je že v moji posebni mapici.”

“Teoretično sem na različnih straneh in blogih prebrala že marsikaj uporabnega in osvojila nekaj osnovnih pojmov. Všeč mi je bila podrobnost, natančnost, kako kaj uporabiti, možnost sodelovanja”

“Lepa in razumnljiva (tudi za začetnika) razlaga, lepo razložena, lahko bi vas poslušala še več. E-knjiga pa pravtako. Enostavni recepti, ki jih res lahko narediš sam doma.”

Ceprav malo pozno, se ti moram zahvaliti za vse tvoje nasvete in prekrasno delavnico med “karanteno”. Redno ti sledim, prebiram tvoje bloge ter se posluzujem tvijih receptov 😝, super je. Odkar sem bila na delavnici Kreme od A do ž (udelezila se se ga booj kot spremljevalka mame), se mi je zivljenje precej spremenilo. Nasla sem namrec svoj najljubsi hobi, o katerem se mi prej ni niti sanjalo. 🙈 Skratka, super si in upam, da nas bos se naprej naudusevala.”- Laura

Ker se nisem mogla udeležit tečaja, mi je še danes žal, ampak sem naslednji dan neizmerno uživala v gledanju posnetka. Moram rečt, de sem zelo navdušena nad e-knjigo v kateri najdem veliko receptov za svoje telo. Od glave do pete. Glede na to, da mi ščitnica povzroča, še dodatno suho kožo in ker sem popolna začetnica ne vem kje začeti in kaj bi bilo najbolje za začetek nabavit. Zelo sem vesela, da obstajajo ženske kot si ti, da svoje znanje delite z nami, da po naporni službi, izmučene, včasih že na robu ubupa, še vedno kaj naredimo zase, pa čeprav navaden piling, obloga za lase…” – Suzana

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kaj potrebujem za udeležbo na e-delavnici?

Za udeležbo na spletni delavnici potrebuješ računalnik z internetom. Dan pred izvedbo delavnice boš prejela navodila in povezavo z dostopom do dogodka.

2. Ali je mogoče dobiti posnetek e-delavnice?

Da, dogodek bomo snemali in posnetek bo na voljo dan po delavnici.

3. Ali prejmemo gradivo?

Da, prejeli boste e-knjigo z recepturami in navodili za izdelavo več kot 30 izdelkov.

4. Ali cena vsebuje tudi material?

Da, prejmeš zares bogat paket za razvajanje.

5. Kaj če se e-delavnice ne morem udeležiti ob predpisanem času?

Če se delavnice v tem terminu ne boste mogli udeležiti, vsekakor prejmete posnetek delavnice z vsemi pripadajočimi bonusi.