E-šola botanične parfumeristike

Postani mojstrica izdelave naravnih parfumov!

V iskanju skrivnosti izdelave parfumov sem prepotovala lep kos sveta in se udeležila številnih parfumskih tečajev. Spoznala sem, da za kreiranje parfumov ne potrebuješ dolgoletnega študija parfumeristike na prestižni parfumeristični univerzi. Verjamem, da lahko čudovit parfum zase ali za prodajo izdela vsakdo, ki v sebi nosi strast do vonjev in ustvarjanja.

Skozi tečaj te bom vodila skozi pot od popolne začetnice do mojstrice izdelave parfumov. Polepšaj si življenje z umetnostjo vonja in parfumov!

17 Nov - 26 Jan

E-tečaj botanične parfumeristike

 17. 11. 2021 00:00 - 26. 01. 2022 00:00  545,00 495,00

Tečaj je edinstven, saj združuje profesionalne lekcije, ki jih lahko preučite v svojem lastnem tempu, z aktivnim delom doma, ki bo potekalo pod  mentorstvom aromaterapevtke in parfumerske Nine Medved. Skupina udeležencev bo med seboj v kontaktu preko FB skupine, srečali pa se bomo tudi v živo preko spleta.

TERMINI IN TRAJANJE: Pričetek tečaja je 17.11.2021. Tečaj bo potekal 8 tednov + 2 tedna za izdelavo parfuma. Celotno gradivo e-tečaja je dostopno eno leto po pričetku tečaja.

LOKACIJA: Profesionalna spletna platforma.

VODITELJICA: Nina Medved

OBSEG: 30 + ur (vključuje študij gradiva, samostojni študij in naloge, izdelava parfumov ter srečanja online v živo); za študij gradiva in samostojne naloge boste porabili približno 3 do 4 ure tedensko (8 tednov) + več ur za izdelavo zaključnega dela.

POTEK TEČAJA: Tečaj zajema 6 modulov, ki se bodo zvrstili v obdobju 8 tednov. Ob koncu vsakega modula je kviz, s katerim boš preverila svoje znanje. 5. in 6. modul trajata vsak po 2 tedna in vključujeta srečanji v živo preko spleta (prvi termin bo v sredini decembra, drugi konec januarja).

ZAHTEVNOST: Tečaj je primeren tako za začetnike kot za tiste z izkušnjami.

MATERIALI: Vsak udeleženec prejme 20 različnih eteričnih olj in absolutov (10 % koncentracija v alkoholu/5 ml), parfumske lističe in embalažo za uspešno delo doma. Vsi materiali so vključeni v ceno tečaja.

ŠOLNINA: 495 €/vpis do 3.11.2021, 545 €/vpis po 3.11.2021

POPUSTI: Udeleženci tečaja aromaterapije in tečaja formulacije naravne kozmetike imajo 5 % popust. Velja za vse bivše in trenutne tečajnike.

PLAČILO V OBROKIH: Možno je plačilo v dveh obrokih.

POGOJI ZA USPEŠNO OPRAVLJEN TEČAJ: Opravljeni moduli in uspešno ocenjen končni projekt (parfum + esej). Po uspešno zaključenem tečaju udeleženec prejme certifikat botanične parfumeristike 1. stopnje.

PRIJAVE IN INFORMACIJE: nina@magnolija.si, 01 8971 041

POMEMBNO: Udeleženci dostopajo do celotnega gradiva e-tečaja eno leto po začetku tečaja.

Število mest je zaradi individualnega dela omejeno!

Tečaj je zate, če:

  • Želiš izdelati unikaten parfum zase ali za svoje najbližje.
  • Želiš izdelati parfum za prodajo, dišave za kozmetične izdelke ali izdelke za odišavljanje prostora.
  • Bi rada izurila svoj nos in razširila senzorično zaznavanje sveta okoli sebe.

Zakaj je ta e-tečaj drugačen in kaj vsebuje?

Profesionalne lekcije z videji, strokovno gradivo in delovni listi

Učenje po modulih s kvizom in oddajo naloge po koncu vsakega modula

Dve srečanji v živo preko spleta

20 parfumskih materialov, parfumski lističi in embalaža za uspešno delo doma

Mentorska podpora skozi tečaj

Ocena parfuma in certifikat o opravljenem tečaju

Nina, e-izobraževanje o parfumeristiki je vrhunsko! To sem ti želela spročiti, da si odlično pripravila. Delala sem kar nekaj e-tečajev in ti iskreno priznam, da me še nobeno ni tako vleklo. Čestitam za izvrstno opravljeno delo!”

Cena: 495 € (vključno z DDV)/545 €

Cena vključuje:

  • PROFESIONALNE LEKCIJE Z VIDEJI, STROKOVNO GRADIVO IN DELOVNE LISTE
  • 20 AROMATIČNIH MATERIALOV ZA EVALVACIJO IN DELO DOMA, VKLJUČNO S PARFUMSKIMI LISTIČI IN EMBALAŽO
  • UČENJE PO MODULIH S KVIZOM OB KONCU VSAKE SEKVENCE
  • DVE SREČANJI V ŽIVO PREKO SPLETA
  • ZAKLJUČNO DELO IN CERTIFIKAT
  • MENTORSKO PODPORO SKOZI TEČAJ

+ BONUSI

imaš vprašanja? piši mi!

V spodnjem videju si lahko pogledaš vsebino tečaja in platformo, preko katere se odvija tečaj. Video sem posnela za jesenski termin tečaja, zato naj te ne zmotijo datumi.

Video lahko vidite po sprejemu piškotkov s strani YouTube.

Zasebnost in pogoji Google

17 Nov - 26 Jan

E-tečaj botanične parfumeristike

 17. 11. 2021 00:00 - 26. 01. 2022 00:00  545,00 495,00

Moja izobraževanja iz parfumeristike

Namesto z barvami, slikam z vonjem

Kreiranje parfumov je umetnost in je znanost – podobno je slikanju, samo da namesto barv uporabljamo vonje … O svoji veliki ljubezni, kreaciji botaničnih parfumov, sem v intervjuju za revijo Jana govorila z novinarko Metko Pravst.

preberi intervju

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Ob katerih dnevih bo potekal tečaj?

Novi modul se bo odprl vsako sredo, gradivo lahko predelaš kadarkoli v roku enega tedna. Ob koncu modula je potrebno oddati nalogo, svoje znanje pa boš preverila s kvizom.

2. Koliko časa je potrebno nameniti tečaju?

V roku 8 tednov boš za uspešno opravljen tečaj potrebovala približno 3 ure tedensko; za predelavo gradiva in teorije približno 1-2 uri, za samostojno delo prav tako približno 1-2 uri.

3. Kako bodo potekala srečanja online v živo?

Dve srečanji bosta izvedeni preko zooma v živo. Termin bomo določili ob pričetku tečaja, na voljo bo tudi posnetek srečanja.

4. Kako bomo dostopali do tečaja?

Vsi materiali bodo dostopni na profesionalni spletni platformi, prav tako boš tam lahko oddala svoje naloge (razen parfuma, ki ga je potrebno poslati po pošti).

5. Kaj pomeni mentorski tečaj?

Posebnost tega tečaja je, da prejmeš mentorsko podporo v času tečaja. Na voljo sem ti za vsa vprašanja, prav tako te vodim skozi proces spoznavanja materialov in kreiranja parfumov.

6. Kaj, če mi v tem času ne uspe predelati tečaja?

Tečaj bo dostopen eno leto po pričetku, vendar toplo priporočam, da si vzameš tri ure tedensko in tečaj opraviš v priporočenem terminu. V tem času bomo namreč kot skupina najbolj aktivni in v tem času bom na voljo za mentorstvo.

7. Kako bomo prejeli materiale za tečaj?

Materiale vam bomo poslali po pošti.

8. Ali potrebujem kaj dodatnega za praktično delo?

Da, potrebovala boš alkohol 96 %-vol.

mnenja udeleženk e-šole botanične parfumeristike

O TEČAJU

“Prva stopnja je dala novo širino znanja in dojemanja vonjev. Veselim se naslednje nadgradnje. Hvala Nina, ker nam pričaraš občutke zaznavanja vonjev na čisto drugi dimenziji.”

“Hvala za cel tečaj, ki je bil res super. Zelo dobro sistematično zasnovan in zelo dobro tudi časovno organiziran. Se mi zdi, da je bila snov podana na pravi način, všeč mi je bilo ker si posnela kratke prispevke in ker je bila snov tudi zapisana. Všeč mi je bilo, ker sem lahko delala v svojem tempu.”

“Res si lahko ponosna nase, da si tako dobro organizirala in izpeljala ta tečaj :)”

“Šola je odlično zasnovana, podane so vse ključne informacije, na nas je, da raziskujemo naprej.”

“Tečaj je lepo zaokrožen, vsebine se povezujejo in nadgrajujejo, tako da ima vsaka lekcija svoj čar.”

“Tečaj je vrhunski. Super mi je, da v FB skupino vprašam in dobim odgovor, še bolje pa so mi videi. Meni je bil in mi je super tečaj, same pohvale.”

“Za celoten tecaj vse pohvale Nina🙂Definitvno je pa potrebno se veliko eksperimentiranja, raziskovanja materialov in vonjanja.”

“Zelo super tečaj, všeč so mi bili vsi moduli (informacije, videi, vaje). 🙂 Se mi zdi, da spet bolje vonjam kot sem prej. 👃 Včeraj sem zaznala kako se je čez noč spremenil vonj narave. Prej je imela bolj zeliščni, cvetni, sadni, sedaj pa bolj lesni, zemeljski, kadilni. 🙂 🍂🍁🍄”

“Naj še dodam, da mi je tak način študija top, super pripravljena gradiva, posnetki so tudi nazorni, materiali za vohljanje so pa tudi izbrani tako, da bomo lahko veselo ustvarjale dišeče kreacije.”

Všeč mi je, da si lahko sama narekujem tempo in v svojem ritmu raziskukem tole zakladnico znanja 🤩🌸

“Jaz bi zelo pohvalila kako je vse skupaj zastavljeno. Zelo lepo je poslušati Nino, govori z srcem in dušo in prav pritegne”

O ODKRIVANJU VONJEV IN SAMEGA SEBE

“Poglavje o zgodovini parfumeristike se mi je še posebno vtisnilo v spomin, ter tudi to, da sem spoznala nove vonje in da sem lahko podelila, kar sem se naučila tudi bližnjim. Bolj opazim, da poskušam opredeliti, kar zavoham v naravi in drugod, včasih se poskušam bolj zavestno posvetiti zaznavanju vonjev. Dobila sem tudi nov zagon, da lahko ustvarim nove parfume, ker poznam sedaj tehnike in tudi “trike”, da postane parfum bolj uspešen.”

“Naučila sem se za trenutek ustaviti in doživeti vonj. Spoznala sem, da od nekdaj zaznavam precej vonjav, več kot običajni ljudje, ampak ko sem začela z delom-službo, sem vonje odmislila in delala, delala…vonjala, delala. Sedaj vidim, kaj vse sem zamujala.”

“Ob predelovanju portretov sem predelovala še arhetipe, bilo je zelo naporno in hkrati zdravilno.Vonj je spomin sem občutila zelo izkustveno.”

“Če sem povohala kakšen material iz palete, sem opazila, da lahko različno vpliva na občutja.”

“Nina tebi hvala zaradi šole, informacij, znanja, pomoči in spodbude – meni je to vsekakor polepšalo poletje – se bom izrazila po “parfumsko” in rekla, da mi vsi ti dišeči materiali božajo dušo in kožo, obenem pa sem opazila, da za razliko od prej kar spontano povoham vse kar se mi v določenem dnevu približa in ponudi na poti.”

“To je resnično pravo potovanje. 3 modul me je presenetil, kako res je, da vedno rečemo, to diši in to smrdi. Ostalo nam je samoumevno, da ima vonj po tistem kar vonjamo.”

“Že od obiska prve parfumeristične delavnice in delu z botaničnimi materiali je moj pogled na čut voha popolnoma drugačen kot prej, res je, da ko si bolj pozoren tudi na ta vidik okolice, je svet okrog mene še nekoliko bolj mavričen.”

“Najbolj me je presenetilo, kako iz znanih eteričnih olj lahko ustvarimo čisto nov vonj in kako pomirja ustvarjalni proces. Zanimivo je tudi spoznanje, kako lahko natreniramo svoj nos, da bolje zaznavamo vonje.”