E-šola botanične parfumeristike

Postani mojstrica izdelave naravnih parfumov!

V iskanju skrivnosti izdelave parfumov sem prepotovala lep kos sveta in se udeležila številnih parfumskih tečajev. Spoznala sem, da za kreiranje parfumov ne potrebuješ dolgoletnega študija parfumeristike na prestižni parfumeristični univerzi. Verjamem, da lahko čudovit parfum zase ali za prodajo izdela vsakdo, ki v sebi nosi strast do vonjev in ustvarjanja. Skozi tečaj te bom vodila skozi pot od popolne začetnice do mojstrice izdelave parfumov. To poletje bo nepozabno!

04 Nov - 13 Jan

E-šola botanične parfumeristike

 04. 11. 2020 00:00 - 13. 01. 2021 00:00  545,00 495,00

Tečaj je edinstven, saj združuje profesionalne lekcije, ki jih lahko preučite v svojem lastnem tempu, z aktivnim delom doma, ki bo potekalo pod  mentorstvom aromaterapevtke in parfumerske Nine Medved. Skupina udeležencev bo med seboj v kontaktu preko FB skupine, srečali pa se bomo tudi v živo preko spleta.

TERMINI IN TRAJANJE: Pričetek tečaja je 4.11.2020. Tečaj bo potekal 8 tednov, čas za oddajo naloge je 2 tedna po koncu tečaja. Celotno gradivo e-tečaja je dostopno eno leto po pričetku tečaja.

LOKACIJA: Profesionalna spletna platforma.

VODITELJICA: Nina Medved

OBSEG: 30 + šolskih ur (vključuje študij gradiva, samostojni študij in naloge, izdelava parfumov ter srečanja online v živo); za študij gradiva in samostojne naloge boste porabili približno 3 ure tedensko (8 tednov) + več ur za izdelavo zaključnega dela.

POTEK TEČAJA: Tečaj zajema 6 modulov, ki se bodo zvrstili v obdobju 8 tednov. Ob koncu vsakega modula je kviz, s katerim boš preverila svoje znanje. 5. in 6. modul trajata vsak po 2 tedna in vključujeta srečanji v živo preko spleta (termine določimo naknadno, v skladu z željami udeležencev).

ZAHTEVNOST: Tečaj je primeren tako za začetnike kot za tiste z izkušnjami.

MATERIALI: Vsak udeleženec prejme 20 različnih eteričnih olj in absolutov (10 % koncentracija v alkoholu/5 ml), parfumske lističe in embalažo za uspešno delo doma. Vsi materiali so vključeni v ceno tečaja.

ŠOLNINA: 495 €/vpis do 12.10.2020, 545 €/vpis po 12.10.

POPUSTI: Udeleženci seminarja botanične parfumeristike imajo 20 % popust. Udeleženci tečaja aromaterapije in tečaja formulacije naravne kozmetike imajo 5 % popust. Velja za vse bivše in trenutne tečajnike.

PLAČILO V OBROKIH: Možno je plačilo v dveh obrokih. Prvi obrok do 1.11., drugi obrok do 1.12.

POGOJI ZA USPEŠNO OPRAVLJEN TEČAJ: Opravljeni moduli in uspešno ocenjen končni projekt (parfum + esej). Po uspešno zaključenem tečaju udeleženec prejme certifikat botanične parfumeristike 1. stopnje.

PRIJAVE IN INFORMACIJE: nina@magnolija.si, 01 8971 041

POMEMBNO: Udeleženci dostopajo do celotnega gradiva e-tečaja eno leto po začetku tečaja.

Število mest je zaradi individualnega dela omejeno!

Tečaj je zate, če:

  • Želiš izdelati unikaten parfum zase ali za svoje najbližje.
  • Želiš izdelati parfum za prodajo, dišave za kozmetične izdelke ali izdelke za odišavljanje prostora.
  • Bi rada izurila svoj nos in razširila senzorično zaznavanje sveta okoli sebe.

Zakaj je ta e-tečaj drugačen in kaj vsebuje?

Profesionalne lekcije z videji, strokovno gradivo in delovni listi

Učenje po modulih s kvizom in oddajo naloge po koncu vsakega modula

Dve srečanji v živo preko spleta

20 parfumskih materialov, parfumski lističi in embalaža za uspešno delo doma

Mentorska podpora skozi tečaj

Ocena parfuma in certifikat o opravljenem tečaju

Mili: “Danes mi misli stalno uhajajo k včerajšni delavnici. Zjutraj sem si nanesla na zapestje minimalno količino parfuma, pa se počutim, kot da sem v oblaku mehko sladkega, opojnega orientalskega vonja. Počutim se božansko. Tako prijetnega in blagega za mojo “dušo” ter obenem tako obstojnega parfuma mi do sedaj še ni uspelo narediti, pa sem že veliko ustvarjala. Hvala ti za izvrstno delavnico z novo paleto orientalskih vonjev.”

Cena: 495 € (vključno z DDV)/545 €

Cena vključuje:

  • PROFESIONALNE LEKCIJE Z VIDEJI, STROKOVNO GRADIVO IN DELOVNE LISTE
  • 20 AROMATIČNIH MATERIALOV ZA EVALVACIJO IN DELO DOMA, VKLJUČNO S PARFUMSKIMI LISTIČI IN EMBALAŽO
  • UČENJE PO MODULIH S KVIZOM OB KONCU VSAKE SEKVENCE
  • DVE SREČANJI V ŽIVO PREKO SPLETA
  • ZAKLJUČNO DELO IN CERTIFIKAT
  • MENTORSKO PODPORO SKOZI TEČAJ

+ BONUSI

imaš vprašanja? piši mi!
04 Nov - 13 Jan

E-šola botanične parfumeristike

 04. 11. 2020 00:00 - 13. 01. 2021 00:00  545,00 495,00

Moja izobraževanja iz parfumeristike

Namesto z barvami, slikam z vonjem

Kreiranje parfumov je umetnost in je znanost – podobno je slikanju, samo da namesto barv uporabljamo vonje … O svoji veliki ljubezni, kreaciji botaničnih parfumov, sem v intervjuju za revijo Jana govorila z novinarko Metko Pravst.

preberi intervju

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Ob katerih dnevih bo potekal tečaj?

Novi modul se bo odprl vsako sredo, gradivo lahko predelaš kadarkoli v roku enega tedna. Ob koncu modula je potrebno oddati nalogo, svoje znanje pa boš preverila s kvizom.

2. Koliko časa je potrebno nameniti tečaju?

V roku 8 tednov boš za uspešno opravljen tečaj potrebovala približno 3 ure tedensko; za predelavo gradiva in teorije približno 1-2 uri, za samostojno delo prav tako približno 1-2 uri.

3. Kako bodo potekala srečanja online v živo?

Dve srečanji bosta izvedeni preko zooma v živo. Eno od teh srečanj bo konec avgusta, drugo sredi septembra oziroma ob zaključku tečaja. Termin bomo določili ob pričetku tečaja, na voljo bo tudi posnetek srečanja.

4. Kako bomo dostopali do tečaja?

Vsi materiali bodo dostopni na profesionalni spletni platformi, prav tako boš tam oddala svoje naloge (razen parfuma, ki ga je potrebno poslati po pošti).

5. Kaj pomeni mentorski tečaj?

Posebnost tega tečaja je, da prejmeš mentorsko podporo v času tečaja. Na voljo sem ti za vsa vprašanja, prav tako te vodim skozi proces spoznavanja materialov in kreiranja parfumov.

6. Kaj, če mi v tem času ne uspe predelati tečaja?

Tečaj bo dostopen eno leto po pričetku, vendar toplo priporočam, da si vzameš tri ure tedensko in tečaj opraviš v priporočenem terminu. V tem času bomo namreč kot skupina najbolj aktivni in v tem času bom na voljo za mentorstvo.

7. Kako bomo prejeli materiale za tečaj?

Materiale vam bomo poslali po pošti.

8. Ali potrebujem kaj dodatnega za praktično delo?

Da, potrebovala boš alkohol 96 %-vol.

mnenja udeleženk delavnic v živo

Brigita: “Polna sem lepih vtisov z delavnice o parfumih. Ze cel dopoldan razmisljam, kaj bom vse v alkohol namocila. Hvala ti za zanimivo predstavitev.”

Darinka: “ Nina, komaj čakam, da se spet kaj vidimo, da vidiš, kako se razvijajo dišave. Še moškem delu družine diši, kar ima seveda še večjo težo Pa mimogrede – botanični alkoholni izvlečki so v polnem teku. Imam že pripravljene kozarčke in alkohol za potovanje v kraje, kjer je materiala v izobilju…”

Živa: “Pošiljam poročilo prve uporabe parfuma. Kakor se je včeraj zdelo, da si zasluži ime gospodična bazilika in res si ga do neke mere ob nanosu, se po kakšni uri spremeni v totalen čudež na moji koži. Skorajda sem razvila tik, saj si kar naprej ovohavam roko in se čudim, kako prijetno diši(m). Še enkrat hvala za prijetni delavnici!”

Katarina: “Ta tehnika dela je najboljša do sedaj, ogrodje, potem pa ustvarjaj! Všeč mi je občutek, da so možnosti neomejene, da se da raziskovati, iti dlje, da je stvar inspiracije in koliko si upaš (seveda po trdem delu in učenju:)) Res krasno za dušo!”

Tina:”Res je bilo prijetno včeraj in že ves dan vonjam včerajšnjo kreacijo.”

Katarina: “Nina, hvala za še eno izmed hudo dobrih delavnic:) Meni je moj včerajšnji zelo zelo všeč, tako, da ga bom kar po kapljicah uporabljala. Čeprav, hmm, lahko bi bil še malenkost bolj “pikanten”…Moram razmislit in delat na tem:)”

Živa: “Tvoje delavnice so kot droga 🙂 Moj orientalski parfum je zakon. Totalno sem srečna od njega. Ga bolj šparavno porabljam, tudi zato, da bo zdržal do “dozorjenja”. Zadnja delavnica je bila super prijetna in tudi najboljše vzdušje je bilo. Takoj bi še enkrat.”

Irena: “Naj ti sporočim, da moj orientaski parfum lepo zori … Vsakih nekaj dni ga premešam v steklenički, vsakič me še nekoliko preseneti…najprej svežina citusov in pikantnost popra, potem pa toplina orientalskih sladkih vonjev … vanilije, tonke in sandalovega lesa. In nekaj kapljic nageljna … prav ta “staromodni” nagelj doda mojemu parfumu tisto piko na i.”

Martina: “S mojim parfumom sem prav zadovoljna. Lepo se je razvil. Svež orientalski parfum.”

Ljubka: “Delavnica v torek je bila super. Botanični parfumi so me zares zasvojili, tako da se mi običajni zdijo nekako plehki. Parfum vedno bolje diši,pa tudi traja.”

Neva: “Hvala še 1x za včerajšnjo čudovito delavnico. Vsi novi vonji so me zelo navdušili.”

Maja: “Nisem mislila, da bo parfum tako lepo uspel. Sploh ga ne morem nehat vonjati. To je moja najljubša delavnica doslej!”

Andreja: “Včerajšnja delavnica je bila omamna, spoznala sem toliko novih vonjev, za katere nisem niti vedela, da obstajajo. Res hvala, da vse te arome deliš z nami, sama verjetno nikoli ne bi prišla do njih.”

Tanja: “Super seminar, res sem uživala v spoznavanju novih naravnih vonjav in kreiranju parfumov. Od kar hodim hodim na delavnice in še posebej po tej, sem veliko bolj pozorna na različne vonje v naravi in veliko bolj zavestno vonjam in se povezujem z naravo. Komaj čakam da bom lahko zase naredila razne izvlečke in kreirala nove parfume!”

Katarina: “Nina, hvala ti za vse informacije, energijo in strast do mesanja lastnih parfumov, ki si jih delila z nami. Olja in parfumi res potegnejo cloveka v svoj svet. 🙂 Mi je ze uspelo naredit nekaj ‘domace naloge’ – vonjala in raziskovala sem nekaj olj, ki jih imam doma- ter baziliko in muskatno kaduljo, ki sta novi v zbirki! 🙂 Pa tudi nekaj materialov sem namocila v alkohol.”