Podjetniški (aroma) brunch: Mindset & Vizija

TERMIN: 28.9.2019, 10:00-13:00

KRAJ: Kucha, Mašera – Spasićeva ulica 8, Ljubljana

MODERIRA: Nina Medved

ZA KOGA JE? Za vse, ki ste na podjetniški poti ali o njej razmišljate. Brunch je namenjen vsem, ki delujemo na področju naravne kozmetike, aromaterapije in velnesa.

CENA: 49 € (brunch vključen)

Ni dogodkov

Prideš na brainstorming ob okusni veganski hrani in izvrstni kavi?

Po izjemno uspešnem in obiskanem Simpoziju naravne in ekološke kozmetike letos spomladi sem ugotovila, kako zelo nam manjka povezovanje. Tako začenjamo s čisto svežo idejo – podjetniškim druženjem ob dobri hrani – ki ga bomo izvedli štirikrat letno, vsakokrat z drugo tematiko. Ni treba, da imaš svoj biznis, da se nam pridružiš – vse, kar moraš prinesti sabo, so tvoje sanje!

Srečanja ne smeš zamuditi, če:

 • Potrebuješ podporo in motivacijo pri uresničevanju svoje poslovne ideje.
 • Izdeluješ kozmetiko in razmišljaš, da bi svoje izdelke prodajala.
 • Se zanimaš za NPK aromaterapevt in bi rada pričela z aromaterapevtskim svetovanjem.
 • Imaš veliko idej in ne veš, kje začeti.
 • Se želiš priključiti ženskam, ki se ne bojijo slediti svojim sanjam. 😉

Kako se bo odvijalo naše srečanje?

Zadnjo soboto v septembru se bomo ob 10. uri zbrale v Kuchi, kjer nas bodo postregli s skrbno izbrano hrano iz lokalnih in sezonskih sestavin. Izbirala boš lahko med dvema menijema.

Tema našega prvega srečanja bosta “mindset” in “vizija”. Pravijo, da je mindset 90 % uspeha. Razkrili bomo, kaj se skriva za psihologijo mindseta in kako ga lahko izboljšaš. Izdelala boš “vision board” in poiskala tvoj “zakaj”.

Naš brunch bo potekal v sproščenem, kreativnem vzdušju – ne bo veliko teorije, spremljali nas bodo delovni listi in zabavne naloge. Dogodek kreiramo skupaj – vsak je dobrodošel, da podeli svoje izkušnje, strahove, sanje …

Kaj boš izvedela na podjetniškem (aroma) brunchu?

 • Kakšen je mindset zmagovalcev in kako do njega prideš tudi ti.
 • Katero vprašanje na tvoji podjetniški poti je najpomembnejše.
 • Kako lahko kreiraš življenje, ki ga zares želiš živeti – in kako temu življenjskemu stilu prilagodiš svoj posel.
 • Kaj pomeni misija in kaj vizija.

Na brunchu boš ustvarila svoj vision board in zapisala svojo misijo/vizijo.

Če želiš narediti korak naprej v svojem življenju/poslu, te na podjetniškem brunchu pričakujemo odprtih rok! Še nimaš ideje, pa bi vseeno rada poklepetala z družbo ljubiteljev aromaterapije in naravne kozmetike? Pridi, vesele te bomo!

Zakaj podjetniški brunch v Magnoliji?

Idejo za podjetniški brunch me preganja kar nekaj časa. Zares uživam v podjetništvu – podjetništvo doživljam kot osebnostno rast, kot priložnost, da zrastem in obenem pomagam drugim. Ne bojim se problemov, ker vem, da bom potem, ko jih rešim, eno stopničko višje! Trenutno študiram za pridobitev diplome Beauty Brand Bussiness Management, pri realizaciji idej, brandingu in tekstopisju sem pomagala že večim znamkam naravne kozmetike. Moja želja je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomagam tudi drugim pri uresničevanju svojih sanj!

Meni

Meni 1: Toplež + mala solata + bananin kruh + kava/naravni sok/voda

Mani 2: Slovanka z radičem in čičerikino rikoto ali Slovanka s paradižnikovo kremo + mala solata + bananin kolač + kava/naravni sok/voda

Cena: 49 € (vključno z DDV)

Cena vključuje:

 • razkošen veganski brunch (izbiraš lahko med dvema menijema)
 • kratko predavanje
 • materiale za praktično delo (delovni list, vision board)
 • dišeče darilo
 • druženje, mreženje, brainstorming …
imaš vprašanje? piši mi!

Zaradi lažje organizacije in optimalne izvedbe delavnic smo se odločili, da uvedemo nov sistem prijav na delavnice. Prijaviš se s klikom na gumb PRIJAVI ME, ki te preusmeri k nakupu v spletni trgovini. Prijava je veljavna ob nakazilu zneska za delavnico, mesto pa bomo zadržali za 3 dni po prejemu naročila. Odpoved udeležbe je možna do 7 dni pred začetkom delavnice oz. tečaja. Za odpovedi zaračunavamo administrativne stroške v višini 10% cene. Več o tem preberi v splošnih pogojih.

Če se želiš prijaviti na več delavnic hkrati, mi prosim piši, da se dogovorimo za način plačila. Prav tako me kontaktiraj, če nisi prepričana, ali se boš delavnice uspela udeležiti, pa bi mesto rada samo rezervirala.