E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože

Izdelaj vrhunski serum, losjon, kremo za obraz ali zaščitno kremo!

Naša najbolj priljubljena delavnica Kreme od A do Ž, ki smo jo kot prvi v Sloveniji začeli izvajati pred desetimi leti, je zdaj na voljo v poglobljeni spletni obliki.

Razširili smo jo s strokovnimi vsebinami, jasnimi navodili za izdelavo in personalizacijo emulzij. Paket sestavin prejmeš na dom!

TEČAJ JE NA VOLJO KADARKOLI IN OPRAVIŠ GA LAHKO V LASTNEM TEMPU. DOSTOP DO TEČAJA OHRANIŠ 1 LETO PO VPISU.

24 julij

E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože (vpis kadarkoli)

 24. 07. 2024 08:00 - 24. 07. 2025 08:00   145,00

Si preizkusila celo paleto krem, pa nobena ne ustreza tvoji koži?

Popolnoma razumem, kajti tudi sama sem v iskanju kreme, ki bi odpravila moje akne v “zreli” dobi, prečesala vse drogerije. A zaman. Dokler se nisem odločila, da si kremo izdelam kar sama. Po dolgotrajnem brskanju za sestavinami in številnih poskusih mi je končno uspelo! Moja koža je zaživela v novi podobi!

Želiš tudi ti izdelati kremo po meri tvoje kože? Kremo, ki je naravna, učinkovita in unikatna? Prepričana sem, da bodo po tem tečaju kupljene kreme samo še spomin!

Ponosna sem, da sem delček sebe ponovno spoznala. Počutim se vzhičeno nad izdelovanjem kozmetike iz naravnih sestavin, vse tako lepo odgovarja na koži.- Brigita

Super izkušnja! Hvala Nini za krasna predavanja in gradivo. Konvencionalne kozmetike pa ne bom več kupovala! – Heda

Tečaj je zate, če:

 • Si prečesala vse drogerije v iskanju kreme za obraz, ki bi ti bila pisana na kožo.
 • Želiš pridobiti strokovno znanje o formulaciji in izdelavi kozmetike.
 • Že izdeluješ emulzije in bi rada optimizirala svoje izdelke.
 • Ti je zares pomembno, da so tvoje kreme varne za kožo in pravilno formulirane.
 • Razmišljaš o lastni blagovni znamki naravne kozmetike.
 • Želiš izdelovati ekološko, okolju prijazno in etično kozmetiko iz obnovljivih virov.

Tečaj je rezultat desetletnih izkušenj izdelave emulzij, poučevanja in študija kozmetologije. V enem paketu, na enem mestu najdeš vse, kar moraš vedeti o formulaciji in izdelavi visoko kakovostnih emulzij, ki so prilagojene potrebam tvoje kože.

Skozi šolo formuliranja emulzij te vodiva Nina Medved, aromaterapevtka in formulatorka naravne kozmetike, ter Pia Berglez, diplomirana kozmetologinja in formulatorka naravne kozmetike.

Tečaj poteka preko profesionalne spletne platforme. Video lekcije in gradivo lahko preučiš v svojem lastnem tempu. Dodatno podporo nudimo preko FB skupine, kjer boste udeleženci lahko izmenjavali informacije in izkušnje, mentorici pa bova na voljo za vprašanja.

TERMINI IN TRAJANJE: V tečaj se lahko vpišeš kadarkoli. Vsebino tečaja predelaš v svojem tempu, celotno gradivo e-tečaja je dostopno še eno leto po pričetku tečaja.

LOKACIJA: Profesionalna spletna platforma

MENTORICI: Nina Medved, Pia Berglez

OBSEG: 25 + šolskih ur (vključuje študij gradiva, samostojni študij in naloge); za študij gradiva in samostojne naloge boste porabili približno 4 ure tedensko (cca 6-8 tednov).

POTEK TEČAJA: Tečaj zajema 6 modulov. Ob koncu vsakega modula te čaka samostojno delo (naloga) ter kviz, s katerim preveriš svoje znanje. Module lahko opraviš kadarkoli v lastnem tempu. Tečaj bomo nadgradili s Q&A v živo preko zooma (o terminu boš obveščena preko maila).

ZAHTEVNOST: Tečaj je primeren za popolne začetnike kot za izkušene izdelovalce naravne kozmetike.

PAKET SESTAVIN: Vsak udeleženec prejme paket sestavin, ki vsebuje osnovne sestavine za izdelavo emulzij (olje jojobe, emulgator Montanov 68, xyliance in sorbitan olivate, konzervans, glicerin, vitamin E, ksantan gumi in 3 x embalažo).

ŠOLNINA: 145 €/poletna akcija do 31.8, 200 €/vpis po 31.8.2022.

PRIJAVE IN INFORMACIJE: nina@magnolija.si, 01 8971 041

POSEBNA UGODNOST: E-tečaj formulacije in izdelave emulzij lahko nadgradiš z masterclassom Konzerviranje in mikrobiološka stabilnost naravnih kozmetičnih izdelkov. Ob nakupu obeh tečajev hkrati prejmeš 20 € popusta – ob naročilu obeh tečajev vpiši kodo MASTERCLASS.

Nad tecajem sem zares navdusena. Zelo pregledni in sistematicno razporejeni moduli. Slikovni prikazi npr. PH meritev in uravnavanje PH-ja. Veliko gradiva, strokovnost predavateljic … Zelo zelo sem navdusena, sem kar prehitevala in takoj naredila simpl kremico, šele potem sem se “vrgla” v teorijo in slikovne posnetke :). Super je bilo, tako da se bom v času, ko bo tecaj se na voljo vsekakor pogosto vracala k piflanju in ustvarjanju novih emulzij:)) Bravo Nina in Pia 👏 čista 10ka je tečaj! – Gabrijela

Spletna akademija Magnolija je edina profesionalna spletna platforma s tovrstnimi vsebinami v Sloveniji. Naše spletne programe odlikuje izjemna dinamika, interaktivnost in strokovna mentorska podpora. Gradivo zajema video lekcije, video posnetke s prikazi postopkov, gradivo v pdf-obliki, naloge in kvize.

Kaj zajema izobraževanje?

Profesionalne lekcije z videji, strokovno gradivo in delovni listi

Učenje po modulih s kvizom in praktičnimi nalogami po koncu vsakega modula

Q&A v živo preko spleta (termin določimo naknadno)

Paket sestavin z embalažo za izdelavo emulzij

Odgovore na tvoja vprašanja preko FB skupine ali platforme

Pregled tvoje emulzije in potrdilo o opravljenem tečaju

“Tečaj je zelo poglobljen in za njega moraš imeti čas, če hočeš res slediti. Dobiš zelo veliko informacij. Preko branja in poglabljanja znanja se ti dvomi, da ti ne bo uspelo izdelati kreme, razblinijo v prah.”

“Odlične predstavitve, videji, študij v svojem tempu.”

“Sem sicer zeliščarica in navdušena izdelovalka hidrolatov, ta tečaj pa me je navdušil še z izdelavo emulzij. Moja prva emulzija je uspela. Sem zelo zadovoljna.”- Nana

“Danes  sem se lotila izdelave svoje prve prave kreme. Odločila sem se za vaš recept za kremo za zrelo kožo, ki je objavljen v pdf-ju kreme za obraz, le da sem ga prilagodila s sestavinami, ki jih imam doma. Mislim, da mi je krema perfektno uspela in sem nanjo neizmerno ponosna.” – Mojca

 

BONUSI

BONUS 1: ČUDOVITE KREME IN LOSJONI

Knjižica dvajsetih receptov za losjone, kremne serume, dnevne kreme, nočne kreme in bogate hranilne kreme.

BONUS 2: E-KNJIGA: SESTAVINE V NARAVNI KOZMETIKI

Portreti naravnih sestavin – rastlinska olja, hidrolati, eterična olja, vlažila … Knjiga zajema več kot 30 strani in predstavi 70 različnih sestavin, od tega 12 različnih emulgatorjev.

BONUS 3: ZAPRTA FB SKUPINA

V tej skupini boste prejeli osebno podporo, izmenjevali izkušnje in postavljali vprašanja.

Video lahko vidite po sprejemu piškotkov s strani YouTube.

Zasebnost in pogoji Google

E-tečaj emulzij lahko nadgradiš z masterclassom Konzerviranje in mikrobiološka stabilnost naravnih kozmetičnih izdelkov. Ob nakupu obeh tečajev hkrati prejmeš 20 € popusta – vpiši kodo MASTERCLASS.

Tvoje recepture bomo pregledali in pokomentirali v sklopu e-delavnice. Če potrebuješ strokovno individualno mentorstvo za svoje formulacije, priporočam, da rezerviraš termin individualnega svetovanja.

Cena: 200 €/poletna akcijska cena do 31.8.2022 je 145 €

Cena vključuje:

 • PROFESIONALNE LEKCIJE Z VIDEJI, STROKOVNO GRADIVO IN DELOVNE LISTE.
 • PAKET SESTAVIN ZA USPEŠNO DELO DOMA (vključuje rastlinsko olje, tri emulgatorje, glicerin, vitamin E, ksantan gumi, konzervans in embalažo za tri emulzije).
 • 15 % POPUST PRI NAKUPU SESTAVIN V NAŠI SPLETNI TRGOVINI.
 • UČENJE PO MODULIH S KVIZOM OB KONCU VSAKE SEKVENCE
 • DELAVNICO V ŽIVO (Q&A) PREKO SPLETA.

+ BONUSI (DVE E-KNJIGI, ZAPRTA FB SKUPINA)

imaš vprašanja? piši mi!

Kozmetična industrija nas hoče prepričati, da je za izdelavo lastne kozmetike potrebna kemijska izobrazba. Na tem tečaju boš ugotovila, da je izdelava tudi najzahtevnejših izdelkov kot so emulzije preprosta in zabavna. Pridruži se več kot tisočim ženskam, ki izdelujemo svojo kozmetiko!

24 julij

E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože (vpis kadarkoli)

 24. 07. 2024 08:00 - 24. 07. 2025 08:00   145,00

Delavnica Kreme od A do Ž je bila prva delavnica izdelave emulzij v Sloveniji, ki smo jo prvič izvedli pred skoraj desetimi leti! Od takrat je to naša najbolj priljubljena delavnica, na sporedu je bila enkrat mesečno in udeležilo se je je več kot tisoč udeleženk!

Izkušnje, ki sem jih dobila v letih izdelave emulzij kot tudi vodenja te delavnice, predajam naprej preko e-tečaja – da se bo tradicija izdelave lastnih krem nadaljevala tudi v teh čudnih časih!

Tečaj sem zasnovala skupaj z našo sodelavko Pio Berglez, absolventko kozmetologije in formulatorko kozmetike, ki je tečaju dodala izčrpne formulatorske napotke in strokovni nivo.

Verjameva, da se boš tudi ti zaljubila v lastno kožo! 😉

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako bo potekal tečaj?

Ob prijavi in prejemu plačila te vpišemo v spletno platformo, kjer lahko dostopaš do celotnega programa tečaja. Tečaj lahko predelaš v lastnem tempu. Ob koncu vsakega modula te čaka naloga, svoje znanje pa boš preverila s kvizom.

2. Koliko časa je potrebno nameniti tečaju?

V roku 6-8 tednov boš za uspešno opravljen tečaj potrebovala približno 4 ure tedensko, nekoliko več časa boš potrebovala za formulacijo in izdelavo emulzije.

3. Kako bo potekalo srečanje online v živo?

V jesenskem terminu bomo izvedli online delavnico v živo, kjer bova mentorici odgovarjali na vaša vprašanja, prav tako pa bova podali odzive na vašo emulzijo (več info prejmete kasneje).

4. Kako bomo dostopali do tečaja?

Vsi materiali bodo dostopni na profesionalni spletni platformi.

5. Kako bomo prejeli sestavine za izdelavo emulzij?

Materiale bomo poslali po pošti.

6. Katere pripomočke potrebujemo za uspešno izvedbo tečaja?

Poleg paketa sestavin, ki ga prejmete po pošti, boste potrebovali: 2 laboratorijski čaši, alkohol za razkuževanje, destilirano vodo, palični mešalnik, tehtnico in termometer. V uvodu v tečaj prejmete natančne informacije in kontakte glede nakupa.

mnenja udeleženk delavnice Kreme od A do Ž

Odkar sem začela hoditi na tvoje delavnice, sem kozmetiko iz kopalnice povsem zamenjala z naravno, doma pripravljeno kozmetiko. Ničesar več ne kupim. Porabim ogromno hidrolatov. Moja koža je povsem drugačna. Tudi počutim se drugače.Gloria

Odkar uporabljam kremo z delavnice, se mi zdi, kot bi imela novo kožo! Druga oseba sem! – Slavica

Zelo rada imam delavnice, ki so zanimive, strokovne in profesionalne. Tvoja definitivno spada mednje. Pohvale. – Nina

Bila sem na treh delavnicah izdelave krem. Pri tebi sem se naučila največ in tudi najbolj zabavno je bilo. – Andreja

Rada bi ti povedala, da sem ti neizmerno hvaležna za znanje, ki si mi ga posredovala o izdelavi krem. Za novoletna darila sem jih naredila meni dragim osebam in sedaj naročila kar dežujejo. Neverjetno, kako malo človek rabi, da se mu odprejo oči, da stvari, ki jih mamljivo ponujajo police v trgovini, katalogi, reklame etc. nosijo v sebi več škode kot koristi. Najbolj sem spremljala spremembe pri sebi, možu in otrokoma. Najprej smo bili malo flekasti, ampak sem vztrajala pri uporabi domačih krem. Sedaj vsi dobesedno čutimo kako nam koža diha. Čudivit občutek lahkotnosti, čistosti. Res hvala še enkrat in zagotovo se bom udeležila še kakšne tvoje delavnice. – Barbara