E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože

Izdelaj vrhunski serum, losjon, kremo za obraz ali zaščitno kremo!

Naša najbolj priljubljena delavnica Kreme od A do Ž, ki smo jo kot prvi v Sloveniji začeli izvajati pred desetimi leti, je zdaj na voljo v poglobljeni spletni obliki.

Razširili smo jo s strokovnimi vsebinami, jasnimi navodili za izdelavo in personalizacijo emulzij. Paket sestavin prejmeš na dom!

Čudovite kreme za obraz smo naučili izdelovati več tisoč udeleženk – prepričani smo, da boš nad svojo kremo navdušena tudi ti!

15 Jul - 26 Avg

E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože

 15. 07. 2021 00:00 - 26. 08. 2021 00:00  195,00 165,00

Si preizkusila celo paleto krem, pa nobena ne ustreza tvoji koži?

Popolnoma razumem, kajti tudi sama sem v iskanju kreme, ki bi odpravila moje akne v “zreli” dobi, prečesala vse drogerije. A zaman. Dokler se nisem odločila, da si kremo izdelam kar sama. Po dolgotrajnem brskanju za sestavinami in številnih poskusih mi je končno uspelo! Moja koža je zaživela v novi podobi!

Želiš tudi ti izdelati kremo po meri tvoje kože? Kremo, ki je naravna, učinkovita in unikatna? Prepričana sem, da bodo po tem tečaju kupljene kreme samo še spomin!

Tečaj je zate, če:

 • Si prečesala vse drogerije v iskanju kreme za obraz, ki bi ti bila pisana na kožo.
 • Želiš pridobiti strokovno znanje o formulaciji in izdelavi kozmetike.
 • Že izdeluješ emulzije in bi rada optimizirala svoje izdelke.
 • Ti je zares pomembno, da so tvoje kreme varne za kožo in pravilno formulirane.
 • Razmišljaš o lastni blagovni znamki naravne kozmetike.
 • Želiš izdelovati ekološko, okolju prijazno in etično kozmetiko iz obnovljivih virov.

Tečaj je rezultat desetletnih izkušenj izdelave emulzij, poučevanja in študija kozmetologije. V enem paketu, na enem mestu najdeš vse, kar moraš vedeti o formulaciji in izdelavi visoko kakovostnih emulzij, ki so prilagojene potrebam tvoje kože.

Skozi šolo formuliranja emulzij te vodiva Nina Medved, aromaterapevtka in formulatorka naravne kozmetike, ter Pia Berglez, absolventka kozmetologije in formulatorka naravne kozmetike.

Tečaj poteka preko profesionalne spletne platforme in se zaključi z e-delavnico v živo. Video lekcije in gradivo lahko preučiš v svojem lastnem tempu. Dodatno podporo nudimo preko FB skupine, kjer boste udeleženci lahko izmenjavali informacije in izkušnje, mentorici pa bova na voljo za vprašanja.

TERMINI IN TRAJANJE: Tečaj se prične 15.7.2021 in traja do 26.8.2021, ko ga zaključimo z e-delavnico v živo. Vsebino tečaja predelaš v svojem tempu, celotno gradivo e-tečaja je dostopno še eno leto po pričetku tečaja.

LOKACIJA: Profesionalna spletna platforma + zoom aplikacija

MENTORICI: Nina Medved, Pia Berglez

OBSEG: 20 + šolskih ur (vključuje študij gradiva, samostojni študij in naloge, srečanje online v živo); za študij gradiva in samostojne naloge boste porabili približno 4 ure tedensko (cca 6 tednov).

POTEK TEČAJA: Tečaj zajema 6 modulov. Ob koncu vsakega modula te čaka samostojno delo (naloga) ter kviz, s katerim preveriš svoje znanje. Module lahko opraviš kadarkoli v lastnem tempu. Tečaj bomo zaključili z e-delavnico v živo preko zooma, za katero je predviden termin 26.8.2021 (delavnico bomo snemali in jo lahko pogledaš tudi kasneje).

ZAHTEVNOST: Tečaj je primeren za popolne začetnike kot za izkušene izdelovalce naravne kozmetike.

PAKET SESTAVIN: Vsak udeleženec prejme paket sestavin, ki vsebuje osnovne sestavine za izdelavo emulzij (olje jojobe, emulgator Montanov 68, xyliance in sorbitan olivate, konzervans, glicerin, vitamin E, ksantan gumi in 3 x embalažo).

ŠOLNINA: 165 €/vpis do 30.6.2021, 195 €/vpis po 30.6.2021(v naslednjem razpisanem terminu bo redna cena tečaja 225 €)

PRIJAVE IN INFORMACIJE: nina@magnolija.si, 01 8971 041

POMEMBNO: Udeleženci dostopajo do celotnega gradiva e-tečaja eno leto po začetku tečaja. Vseeno priporočam, da tečaj opravite v predvidenem roku, saj bova mentorici aktivno delali s skupino in nudili podporo zgolj v času poteka tečaja.

POSEBNA UGODNOST: E-tečaj formulacije in izdelave emulzij lahko nadgradiš z masterclassom Konzerviranje in mikrobiološka stabilnost naravnih kozmetičnih izdelkov. Ob nakupu obeh tečajev hkrati prejmeš 20 € popusta – ob naročilu obeh tečajev vpiši kodo MASTERCLASS.

Spletna akademija Magnolija je edina profesionalna spletna platforma s tovrstnimi vsebinami v Sloveniji. Naše spletne programe odlikuje izjemna dinamika, interaktivnost in strokovna mentorska podpora. Gradivo zajema video lekcije, video posnetke s prikazi postopkov, gradivo v pdf-obliki, naloge in kvize.

Kaj zajema izobraževanje?

Profesionalne lekcije z videji, strokovno gradivo in delovni listi

Učenje po modulih s kvizom in praktičnimi nalogami po koncu vsakega modula

E-delavnica v živo preko spleta 16.6.2021 ob 18. uri

Paket sestavin z embalažo za izdelavo emulzij

Odgovore na tvoja vprašanja preko FB skupine ali platforme

Pregled tvoje emulzije in potrdilo o opravljenem tečaju

BONUSI

BONUS 1: ČUDOVITE KREME IN LOSJONI

Knjižica dvajsetih receptov za losjone, kremne serume, dnevne kreme, nočne kreme in bogate hranilne kreme.

BONUS 2: E-KNJIGA: SESTAVINE V NARAVNI KOZMETIKI

Portreti naravnih sestavin – rastlinska olja, hidrolati, eterična olja, vlažila … Knjiga zajema več kot 30 strani in predstavi 70 različnih sestavin, od tega 12 različnih emulgatorjev.

BONUS 3: ZAPRTA FB SKUPINA

V tej skupini boste prejeli osebno podporo, izmenjevali izkušnje in postavljali vprašanja.

Video lahko vidite po sprejemu piškotkov s strani YouTube.

Zasebnost in pogoji Google

Samo do 30.6.2021 lahko prejmeš dva tečaja po predprodajni ceni 235 €! E-tečaj emulzij lahko nadgradiš z masterclassom Konzerviranje in mikrobiološka stabilnost naravnih kozmetičnih izdelkov. Ob nakupu obeh tečajev hkrati prejmeš 20 € popusta – vpiši kodo MASTERCLASS.

Tvoje recepture bomo pregledali in pokomentirali v sklopu e-delavnice. Če potrebuješ strokovno individualno mentorstvo za svoje formulacije, priporočam, da rezerviraš termin individualnega svetovanja.

Cena: 165 € do 30.6. (vključno z DDV)/195 € po 30.6. (225 € v jesenskem terminu)

Cena vključuje:

 • PROFESIONALNE LEKCIJE Z VIDEJI, STROKOVNO GRADIVO IN DELOVNE LISTE.
 • PAKET SESTAVIN ZA USPEŠNO DELO DOMA (vključuje rastlinsko olje, tri emulgatorje, glicerin, vitamin E, ksantan gumi, konzervans in embalažo za tri emulzije).
 • 15 % POPUST PRI NAKUPU SESTAVIN V NAŠI SPLETNI TRGOVINI.
 • UČENJE PO MODULIH S KVIZOM OB KONCU VSAKE SEKVENCE
 • DELAVNICO V ŽIVO PREKO SPLETA.

+ BONUSI (DVE E-KNJIGI, ZAPRTA FB SKUPINA)

imaš vprašanja? piši mi!

Kozmetična industrija nas hoče prepričati, da je za izdelavo lastne kozmetike potrebna kemijska izobrazba. Na tem tečaju boš ugotovila, da je izdelava tudi najzahtevnejših izdelkov kot so emulzije preprosta in zabavna. Pridruži se več kot tisočim ženskam, ki izdelujemo svojo kozmetiko!

15 Jul - 26 Avg

E-tečaj: Formulacija in izdelava emulzij po meri kože

 15. 07. 2021 00:00 - 26. 08. 2021 00:00  195,00 165,00

Delavnica Kreme od A do Ž je bila prva delavnica izdelave emulzij v Sloveniji, ki smo jo prvič izvedli pred skoraj desetimi leti! Od takrat je to naša najbolj priljubljena delavnica, na sporedu je bila enkrat mesečno in udeležilo se je je več kot tisoč udeleženk!

Izkušnje, ki sem jih dobila v letih izdelave emulzij kot tudi vodenja te delavnice, predajam naprej preko e-tečaja – da se bo tradicija izdelave lastnih krem nadaljevala tudi v teh čudnih časih!

Tečaj sem zasnovala skupaj z našo sodelavko Pio Berglez, absolventko kozmetologije in formulatorko kozmetike, ki je tečaju dodala izčrpne formulatorske napotke in strokovni nivo.

Verjameva, da se boš tudi ti zaljubila v lastno kožo! 😉

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako bo potekal tečaj?

Ob prijavi in prejemu plačila te vpišemo v spletno platformo, kjer lahko dostopaš do celotnega programa tečaja. Tečaj lahko predelaš v lastnem tempu, priporočamo, da ga predelaš do našega srečanja v živo, ki bo 26.8.2021. Ob koncu vsakega modula te čaka naloga, svoje znanje pa boš preverila s kvizom.

2. Koliko časa je potrebno nameniti tečaju?

V roku 6 tednov boš za uspešno opravljen tečaj potrebovala približno 4 ure tedensko, nekoliko več časa boš potrebovala za formulacijo in izdelavo emulzije.

3. Kako bo potekalo srečanje online v živo?

26.8. bomo izvedli online delavnico v živo, kjer bova mentorici odgovarjali na vaša vprašanja, prav tako pa bova podali odzive na vašo emulzijo (več info prejmete ob vpisu).

4. Kako bomo dostopali do tečaja?

Vsi materiali bodo dostopni na profesionalni spletni platformi.

5. Kaj, če mi v tem času ne uspe predelati tečaja?

Tečaj bo dostopen eno leto po pričetku, vendar toplo priporočam, da tečaj opraviš v priporočenem terminu. V tem času bomo namreč kot skupina najbolj aktivni in v tem času bova mentorici na voljo za podporo preko FB skupine.

6. Kako bomo prejeli sestavine za izdelavo emulzij?

Materiale bomo poslali po pošti.

7. Katere pripomočke potrebujemo za uspešno izvedbo tečaja?

Poleg paketa sestavin, ki ga prejmete po pošti, boste potrebovali: 2 laboratorijski čaši, alkohol za razkuževanje, destilirano vodo, palični mešalnik, tehtnico in termometer. V uvodu v tečaj prejmete natančne informacije in kontakte glede nakupa.

mnenja udeleženk delavnice Kreme od A do Ž

Odkar sem začela hoditi na tvoje delavnice, sem kozmetiko iz kopalnice povsem zamenjala z naravno, doma pripravljeno kozmetiko. Ničesar več ne kupim. Porabim ogromno hidrolatov. Moja koža je povsem drugačna. Tudi počutim se drugače.Gloria

Odkar uporabljam kremo z delavnice, se mi zdi, kot bi imela novo kožo! Druga oseba sem! – Slavica

Zelo rada imam delavnice, ki so zanimive, strokovne in profesionalne. Tvoja definitivno spada mednje. Pohvale. – Nina

Bila sem na treh delavnicah izdelave krem. Pri tebi sem se naučila največ in tudi najbolj zabavno je bilo. – Andreja

Rada bi ti povedala, da sem ti neizmerno hvaležna za znanje, ki si mi ga posredovala o izdelavi krem. Za novoletna darila sem jih naredila meni dragim osebam in sedaj naročila kar dežujejo. Neverjetno, kako malo človek rabi, da se mu odprejo oči, da stvari, ki jih mamljivo ponujajo police v trgovini, katalogi, reklame etc. nosijo v sebi več škode kot koristi. Najbolj sem spremljala spremembe pri sebi, možu in otrokoma. Najprej smo bili malo flekasti, ampak sem vztrajala pri uporabi domačih krem. Sedaj vsi dobesedno čutimo kako nam koža diha. Čudivit občutek lahkotnosti, čistosti. Res hvala še enkrat in zagotovo se bom udeležila še kakšne tvoje delavnice. – Barbara