od 5,80

Eterično olje cedre ima sladek, lesni vonj in je pravi drevesni eliksir. Podpira živčni sistem in je odlična podpora dihalom.

Počisti
9,60

Eterično olje spominja na vonj sveže bazilike. Pomirja živčni sistem in se priporoča pri mentalni izčrpanosti, živčnih boleznih in glavobolu.

8,60

Grenivki se preprosto ni moč upreti! S svojim svežim citrusnim vonjem obnavlja duha, uravnava čustva in čisti prostor.

7,90

Čudovit vonj, ki spominja na vaniljo, je priljubljena spodnja nota v parfumih. V aromaterapiji se uporablja kot podpora dihalom, za nego kože ter dvig razpoloženja.

8,90

Bergamotka, ki zaradi odsotnosti bergaptena ni fototoksična in jo lahko brezskrbno uporabite v svojih poletnih izdelkih!

od 10,50

Bergamotka slovi kot naravni antidepresiv. S svojim prefinjenim svežim citrusnim vonjem je priljubljena zgornja nota v številnih parfumih.

Počisti
od 11,40

Ženstveno eterično olje, ki neguje vse tipe kože, uravnava razpoloženje in podpira reproduktivni sistem. Posebej cenjeno v parfumeriji.

Počisti
9,80

Svež, balzamičen, lesni vonj osvežuje in čisti. Eterično olje brina je znano po svojem diuretičnem delovanju. Je eno najboljših eteričnih olj pri razstrupljanju telesa in odstranjevanju celulita.

od 6,90

Eterično olje čajne mirte z vonjem po kafri ima izjemen dezinfekcijski učinek. Krepi imunski sistem in je odlična podpora v času virusov in prehladov.

Počisti
od 7,40

Čudovito olje, proizvedeno z destilacijo cipresinih vejic. Spodbuja detoksikacijo, dezodorira in nas podpira v času sprememb.

Počisti
9,40

Eterično olje s svežim in pomirjajočim vonjem je odlično pri odpravljanju blokad, tako telesnih (dihala) kot čustvenih. Priporoča se za uporabo v savni.

9,40

Črni poper je nepogrešljiv v masažnih oljih, saj sprošča mišice in pospešuje prekrvavitev.