od 8,50

Čudovit vonj, ki spominja na vaniljo, je priljubljena spodnja nota v parfumih. V aromaterapiji se uporablja kot podpora dihalom, za nego kože ter dvig razpoloženja.

Ni na zalogi
od 5,90

Eterično olje cedre ima sladek, lesni vonj in je pravi drevesni eliksir. Podpira živčni sistem in je odlična podpora dihalom.

Akcija!
od 12,00

Eterično olje spominja na vonj sveže bazilike. Pomirja živčni sistem in se priporoča pri mentalni izčrpanosti, živčnih boleznih in glavobolu.

od 12,40

Eterično olje s sladkim balzamičnim vonjem vas bo v hipu prestavilo v gozd. Odlično v savnah, za sproščanje mišic in dihala.

od 10,90

Bergamotka slovi kot naravni antidepresiv. S svojim prefinjenim svežim citrusnim vonjem je priljubljena zgornja nota v številnih parfumih.

od 12,90

Ženstveno eterično olje, ki neguje vse tipe kože, uravnava razpoloženje in podpira reproduktivni sistem. Posebej cenjeno v parfumeriji.

od 7,20

Eterično olje čajne mirte z vonjem po kafri ima je odlično za razkuževanje zraka v prostoru. Je odlična podpora v času virusov in prehladov.

od 7,80

Čudovito olje, proizvedeno z destilacijo cipresinih vejic. Spodbuja detoksikacijo, dezodorira in nas podpira v času sprememb.

od 6,60

Eterično olje citronele je pravi "bav-bav" za žuželke. Odlično je za razkuževanje prostora in hkrati ustvarja sproščeno vzdušje!

od 9,40

Črni poper je nepogrešljiv v masažnih oljih, saj sprošča mišice in pospešuje prekrvavitev.

7,90

Eterično olje modro-sivih listov drevesa evkaliptovca je zaradi svojih učinkov priljubljeno v domovih po vsem svetu. Odlična podpora dihalom!

9,90

Radiata je vrsta evkalipta z nižjo vsebnostjo spojine 1,8-cineol kot evkalipt globulus. Deluje antibakterijsko in odpira dihalne poti, zato je prva izbira v času prehladov.