38,00

Omamno dišeči cvetovi jasmina se od nekdaj uporabljajo v religioznih obredih in vzbujajo romantiko. Zapeljiv, karizmatičen vonj očara prav vsakogar.

Ni na zalogi
27,90

Sladek, opojen, medni vonj mimoze vas bo preprosto zapeljal in omamil. Ekskluzivna spodnja nota v vaših parfumih.

32,80

Vrtnica, kraljica vonjev, deluje na vseh nivojih življenja - neguje dušo, telo in duha. Zdravi čustvene rane in vzbuja ljubezen do samega sebe.

od 9,50

Preprečuje staranje kože in ščiti pred nastankom prostih radikalov. Primerno za suho in občutljivo kožo ter za problematično kožo.

od 8,50

Čudovit vonj, ki spominja na vaniljo, je priljubljena spodnja nota v parfumih. V aromaterapiji se uporablja kot podpora dihalom, za nego kože ter dvig razpoloženja.

od 5,90

Eterično olje cedre ima sladek, lesni vonj in je pravi drevesni eliksir. Podpira živčni sistem in je odlična podpora dihalom.

Akcija!
od 10,90

Eterično olje spominja na vonj sveže bazilike. Pomirja živčni sistem in se priporoča pri mentalni izčrpanosti, živčnih boleznih in glavobolu.

9,90

Grenivki se preprosto ni moč upreti! S svojim svežim citrusnim vonjem obnavlja duha, uravnava čustva in čisti prostor.

od 12,40

Eterično olje s sladkim balzamičnim vonjem vas bo v hipu prestavilo v gozd. Odlično v savnah, za sproščanje mišic in dihala.

SAMO DANES!
Ni na zalogi
122,00

Ekskluzivno in razkošno dišeče eterično olje bele vrtnice za sladokusce in tiste, ki vonjajo s srcem. ;)

od 10,90

Bergamotka slovi kot naravni antidepresiv. S svojim prefinjenim svežim citrusnim vonjem je priljubljena zgornja nota v številnih parfumih.

od 12,90

Ženstveno eterično olje, ki neguje vse tipe kože, uravnava razpoloženje in podpira reproduktivni sistem. Posebej cenjeno v parfumeriji.