E-delavnica: Holistična aromaterapija za ženske

TERMIN: 18:00-20:00

KRAJ: online, v živo preko zoom-a

VODITELJICA: Nina Medved

ZAHTEVNOST: za začetnike in izkušene

CENA: 65 €

Vključuje paket “Kleopatra”, ki ga prejmeš po pošti.

Ni dogodkov

Dvigni energijo, poskrbi za svoje počutje in zasij v novi karizmi!

Postani boljša verzija sebe – pusti za sabo breme preteklosti in vnesi v svoj vsakdan svežino, lahkotnost in žar! Na tej e-delavnici boš prejela praktične napotke in recepte za blaženje najpogostejših ženskih tegob ter izvedela, kako do več energije, samozavesti in več radosti v vsakdanjem življenju. Skozi kadilni ritual boš prebudila boginjo v sebi in zaživela svojo prvinsko bit!

Unikatno darilo ob 8. marcu, ki ga bo vesela vsaka ženska!

Delavnica je zate, če:

 • Že uporabljaš eterična olja in bi rada poglobila znanje o uporabi eteričnih olj za ženske.
 • Si popolna začetnica in iščeš preverjene informacije ter dobre recepte.
 • Te zanima, kako eterična olja uporabimo za uravnavanje hormonov, za delo s čustvi in za izboljšanje splošnega počutja.
 • Bi se rada počutila bolj izpolnjeno in v svoje življenje vnesla več radosti ter dinamike.
 • Si pogosto utrujena in iščeš preproste načine do več energije ter volje do življenja.
 • Iščeš odkop od vsakdana … in bi rada naredila nekaj zase …

Kaj prejmeš?

 • 120-minutno interaktivno e-delavnico v živo
 • Gradivo z več kot 20 preverjenimi recepti.
 • Darilni paket “Kleopatra” (tri ekološka eterična olja po 2 ml, 30 ml avokadovega olja, vzorec luksuznega naravnega parfuma, izdelanega ekskluzivno za to delavnico).
 • Q&A: odgovarjanje na vaša vprašanja.

Bonusi:

 • E-knjiga: Aromaterapija za začetnike (vrednost 25 €)
 • 15 % popust pri nakupu eteričnih olj in drugih sestavin v spletni trgovini
 • Meditacija z eteričnimi olji.

POSNETEK DELAVNICE BO NA VOLJO, TAKO DA SI GA LAHKO KASNEJE ŠE ENKRAT OGLEDAŠ ALI GA PRIDOBIŠ, ČE SE DELAVNICE NE MOREŠ UDELEŽITI V DOLOČENEM TERMINU.

Vsebina delavnice:

 • Deset eteričnih olj, ki ne bi smele manjkati v ženski torbici.
 • Kako delujejo eterična olja in na kakšen način vplivajo na hormonski sistem?
 • Kako si z eteričnimi olji in hidrolati pomagamo pri blaženju najpogostejših ženskih tegob: PMS, boleče menstruacije, stres, poporodna depresija, kandida etc.
 • Kako si celostno pomagamo, da znižamo stres, zvišamo produktivnost in se izognemo izgorelosti.
 • Katera so eterična olja, s katerimi poglobimo ženstvenost in poglobimo/prebudimo strast, senzualnost ter seksualni užitek.
 • Zbirka receptov za vsak dan.
 • Preproste tehnike sproščanja in dišeči rituali.
 • Meditacija.

Cena: 65 € (vključno z DDV)

Cena vključuje:

 • Obsežno gradivo z več kot dvajsetimi recepti in več kot sto predlogi.
 • Interaktivno delavnico s Q&A.
 • Paket Kleopatra s sestavinami in presenečenji.
 • 15 % popust za nakup eteričnih olj Florihana v spletni trgovini Magnolija

BONUS: E-knjiga Aromaterapija za začetnike (vrednost 25 €)

imaš vprašanja? piši mi!

Hvala za včerajšnji lepo preživet večer. Vedno ko te berem ali poslušam, se naučim veliko novega in čeprav so eterična olja spremljevalci mojega življenja že dobrih pet let, sem se šele včeraj naučila, kako jih moram pravilno vonjati. Tako danes že ves dan “pravilno” ovohavam kadilno bosvelijo in muškatno kaduljo, katerih vonja me prej, ko sem ju vohala neposredno iz stekleničke, nista nikoli navdušila, sedaj pa mi vedno bolj lezeta pod kožo. Hvala ti za to “vohalno razsvetljenje”. Moram priznati, da si zame najboljša eterična gurujka in me vsakokrat znova navdušuješ s svojim znanjem. – Sabina

Danes sem pogledala posnetek delavnice, ker se ob predvidenem terminu delavnice nisem mogla udeležiti. Navdušena! Zelo veliko kvalitetnih in koristnih informacij, upoštevajoč tudi poslano gradivo. Hvala za premišljeno poslan paketek sestavin: bo koristno uporabljen. Bilo je tudi zelo prijetno za poslušanje, kako prijetno mora biti v živo:-)!- Katja

Najlepša hvala za poslano gradivo in prijetno vodenje poučne delavnice. V uvodu so mi bile zanimive povezave zgodovinskih žensk s cvetjem. Že od dekliških let  me namreč navdušujejo vonji, začimbe in zgodbe iz preteklosti. – Katarina

Hvala za včerajšnje predavanje in vse tvoje navdihe…zelo lepo spodbudiš s tvojimi primeri iz prakse. – Mateja

V četrtek na delavnici sem se imela res krasno, veliko uporabnih stvari je v skripti, kar se mi zdi najdragocenejše! In cel kup novih idej sem dobila in nov nav-DIH za ustvarjanje! – Barbara

Rada bi se zahvalila za delavnico o eteričnih oljih, veliko uporabnih informacij ter hvala za delitev pozitivne energije in veliko optimizma. – Nina

Prejšnji teden sem se udeležila vaše delavnice za ženske in mi je bila zelo všeč, veliko uporabnih informacij. Hvala😊. Že dalj časa se navdušujem nad eteričnimi olji, ki so me tudi čisto prevzela.– Maja

Čeprav je bila delavnica online, je bilo vzdušje čudovito, znanja in uporabnih informacij sem dobila ogromno. Sem že izdelala inhalator in masažno olje. – Simona

E-delavnico vodim Nina Medved, ustanoviteljica Magnolije in kolekcije Makosh, aromaterapevtka, parfumeristka in formulatorka naravne kozmetike.

Kot ženska, mama treh otrok, partnerka in podjetnica iščem ravnovesje med družino, romantiko in kariero ter lastno izpolnjenostjo.

Moja vizija je, da bi se vse ženske počutile dobro v svoji koži – da bi bile uspešne, samostojne in izpolnjene. Verjamem, da nas eterična olja lahko podprejo na naši poti in življenje obarvajo z mavričnimi barvami.

Ni dogodkov

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kaj potrebujem za udeležbo na e-delavnici?

Za udeležbo na spletni delavnici potrebuješ računalnik z internetom. Dan pred izvedbo delavnice boš prejela navodila, uro pred delavnico pa ti posredujem povezavo z dostopom do dogodka.

2. Ali je mogoče dobiti posnetek e-delavnice?

Da, dogodek bomo snemali in posnetek bo na voljo vsem udeležencem za interno uporabo.

3. Ali prejmemo gradivo?

Da, prejeli boste gradivo z recepturami, kot bonus pa še e-knjigo.

4. Ali cena vsebuje tudi material?

Da, v paketu prejmete sestavine za izdelavo olja pri PMS-u. Eterična olja in druge izdelke lahko kupite v naši spletni trgovini s 15 % popustom.

5. Kaj če se e-delavnice ne morem udeležiti ob predpisanem času?

Ker je delavnica interaktivna, je priporočljivo, da se delavnice udeležite v določenem terminu. Če se delavnice v tem terminu ne boste mogli udeležiti, vsekakor prejmete posnetek delavnice z vsemi pripadajočimi bonusi.