Loading..

Izdelek je v košarici.Pričaraj si cvetoči vrt!

Mateja Podkrajšek, voditeljica delavnic in ustanoviteljica Napojev narave

Mateja Podkrajšek je pred dvema letoma ustanovila blagovno znamko Napoji narave, v kateri ponuja najboljše iz narave: od zeliščnih čajev do prvovrstnih pripravkov za nego kože. Njen pristop k ustvarjanju naravne kozmetike je prežet z ljubeznijo do nabiranja rastlin – večino zelišč Mateja nabira na okoliških travnikih in hribih.

Klic narave je zaslišala po končanem magisteriju in večletnem delu v turizmu. Začela je obiskovati delavnice aromaterapije in naravne kozmetike, kar jo je pripeljalo v Ninin aromatični studio – v zadnjih letih je posrkala znanje večine delavnic in tečajev. Kot mojstrico izdelave mil in mazil jo je Nina povabila v Magnolijo, v kateri že dve leti vodi priljubljeno delavnico izdelave mil.

»Ukvarjanje z naravno kozmetiko in zelišči mi bogati življenje, spodbuja kreativnost in krepi intuicijo. Preko dela spoznavam sebe in se povezujem z naravo. Spoznavam sorodne duše, življenja polne ljudi. Ko pridejo na obisk nečakinje, mi ne zmanjka idej za ustvarjanje – ali idej za obdarovanje svojih najbližjih. Vso kozmetiko izdelam sama, glede na lastne želje in potrebe. Preprosto, a z najbolj kvalitetnimi sestavinami. To področje je neskončno široko, tako da ga bom odkrivala še lep čas. Tudi z vami,” se veseli Mateja.

Delavnice in seminarji, ki jih v Magnoliji vodi Mateja:

Kreme od A do Ž

Izdelava trdih mil po hladnem postopku

Babičina zeliščna mazila

Osnove naravne aromakozmetike