Loading..

Izdelek je v košarici.Pričaraj si cvetoči vrt!

Osebni parfum

Privoščite si povsem drugačen parfum - parfum za dušo!  Za vas bom izdelala unikaten in edinstven aromatični portret iz kolekcije več kot 100 najfinejših naravnih esenc. Parfum, izdelan po meri vaše osebnosti je ultimativni izraz individualnosti - dišali boste kot nihče drug na svetu ...

Vsak parfum, ki ga izdelam, je izjemen - tako kot oseba, ki ga nosi. Izdelava osebnega parfuma je neponovljivo doživetje, tako zame kot za vas. Vas zanima, kako poteka delo?

Srečali se bomo v mojem ateljeju, kjer boste povonjali boste več dišečih esenc z različnih koncev sveta. Poklepetali bomo o vaših spominih, čustvih, najljubših krajih, najljubših vonjih ...

Na osnovi vaših odzivov, čustev in spominov bom - po srečanju - izdelala dve ali tri verzije parfuma in vam jih poslala v vpogled. Po želji bom izbrano verzijo nekoliko prilagodila. Končni izdelek je skupno delo, tako moje je kot vaše - govori o vašem doživetju, ki ga bom prevedla v unikaten parfum za vas.

Prejeli boste 30 ml alkoholnega parfuma, 10 ml oljnega parfuma in 7 ml trdnega parfuma v luksuzni embalaži (izbirate lahko med dvema različnima).

Vaša receptura bo skrbno shranjena in ne bo ponovljena. Parfum lahko kasneje ponovno naročite.

Cena izdelave osebnega parfuma: 250 € (vključuje DDV)/cena vključuje posvet, kreacijo formule in tri parfume

Zakaj je vaš osebni parfum tako poseben?

  • Ker ga boste nosili samo vi. Nihče na tem planetu ne bo imel enakega.
  • Izdelan bo iz 100 % naravnih, avtentičnih eteričnih olj in absolutov, med katerimi bodo tudi redke esence kot so staran pačuli, osmant, mimoza, korenina irisa, tuberoza ...
  • Parfum je izraz vas samih. Odseva vaše življenjsko poslanstvo, vašo notranjost.
  • Naravni parfum je parfum za dušo. Je moč narave v steklenički in kot takšen dviguje naše vibracije ter energetsko raven.

Kako rezervirate termin?

Pišite mi na nina@magnolija.si ali me pokličite na 040 802 636, da določimo termin. Srečali se bomo v mojem ateljeju, ki je v prostorih Magnolije na Stoženski 11 v Ljubljani.

Darilni boni

Iščete ekskluzivno darilo? Kontaktirajte me in pripravila bom darilni bon.

Pomembno: Če želite, da ponaredim vonj vašega priljubljenega parfuma ali da posnemam kateri koli parfum s tržišča, vas moram opozoriti, da to ni mogoče. Kot prvo, večina parfumov na trgu je izdelana iz sinteznih materialov, ki jih pri svojem delu ne uporabljam. Kot drugo, zanima me zgolj izdelava unikatnih vonjev, kakršno koli posnemanje ne pride v poštev. Kreacija parfuma je umetniško delo. Preberite moj blog o razliki med naravnimi in sintetičnimi parfumi.